NAOMI CAMPBELL

H Naomi Campbell γυμνή στο περιοδικό Love

Υπήρξε χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο διάσημα και πετυχημένα top models παγκοσμίως και παρά τα 47 της χρόνια κάθε φορά που εμφανίζεται αποδεικνύει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος αυτός, τον οποίο μπορεί ακόμα να φέρει με ευκολία. Η Naomi Campbell που όργωνε τις πασαρέλες των προηγούμενων δεκαετιών, τώρα πια συνεχίζει να κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις για να μας θυμίζει γιατί την χαρακτήριζαν γαζέλα η παλιότερες γενιές.

Πρόσφατα λοιπόν, η Naomi φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού LOVE από τους Mert & Marcus, φορώντας δημιουργίες του αγαπημένου της σχεδιαστή Azzedine Alaïa. Δεν χρειάζεται να σου περιγράψω κάτι παραπάνω, αφού αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία που πόσταρε η ίδια στο Instagram από το εξώφυλλο αρκεί.

Η Naomi στη φωτογραφία του εξωφύλλου φοράει το νυφικό φόρεμα της fashion editor του LOVE, Katie Eleanor Grand που σχεδίασε ο Alaïa.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη λήψη. Όπως θα δεις και στο παρακάτω teaser video, η Νaomi κατόπιν έβγαλε το Alaïa και γενικώς τα πάντα. Μα τι κορμί είναι αυτό.

A post shared by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kegrand