DONALD TRUMP

Μποϋκοτάζ στον Ralph Lauren μετά την εμφάνιση της Melania Trump

H Melania Trump εμφανίστηκε στην τελετή ορκωμοσίας με ένα μπλε φόρεμα, Ralph Lauren και ο κόσμος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον σχεδιαστή. "Αρχίσαμε αμέσως να δεχόμαστε παράπονα για την Melania που φόρεσε [το label]," αναφέρει μία ανώνυμη πηγή του Ralph Lauren στο Glamour.

© Getty Images / Ideal Image

H Trump δεν αγόρασε απλά ένα από τα φορέματα του οίκου. Ο ίδιος ο Lauren σχεδίασε το φόρεμα συγκεκριμένα για εκείνη. “Με την ιστορική ορκωμοσία του συζύγου της, Donald J. Trump, η Melania θα γίνει η Πρώτη Κυρία της Αμερικής φορώντας έναν Αμερικανό σχεδιαστή ο οποίος έχει αλλάξει την αμερικάνικη μόδα, τον Ralph Lauren,” είπε ο εκπρόσωπός της στο WWD.

Οι αντίθετοι με αυτήν την απόφαση ξεσηκώθηκαν στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #BoycottRalphLauren.

Πολλοί σχεδιαστές έχουν αρνηθεί να ντύσουν την Melania Trump, συμπεριλαμβανομένων των Tom Ford και Sophie Theallet, αφού δεν την υποστηρίζουν αλλά ούτε και τις πολιτικές του συζύγου της. Ο Donald Trump μίλησε συγκεκριμένα για τον Tom Ford λέγοντας πως η Melania δεν του ζήτησε ποτέ να τη ντύσει. “Ενθαρρύνω τους συναδέλφους σχεδιαστές να κάνουν το ίδιο,” έγραψε η Theallet σε ανοιχτή επιστολή. “Η ακεραιότητα είναι το μόνο μας νόμισμα,”

Η πηγή του Glamour, ωστόσο, αναφέρει πως ο Lauren που επίσης έντυσε την Hillary Clinton και την Michelle Obama κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της ορκωμοσίας, “παίρνει μία απολιτική στάση”.