MEGHAN MARKLE

Παντρεύεσαι; Σου βρήκαμε 7 νυφικά που μοιάζουν με αυτό της Meghan Markle

Ben Birchhall/pool photo via AP

Το νυφικό της Meghan Markle έμεινε στην ιστορία. Ο Claire Keller, creative director του γαλλικού οίκου Givenchy πάσχισε για να βρει το ύφασμα και να δημιουργήσει ένα νυφικό που ναι μεν θα ταιριάξει στο προσωπικό στιλ της Meghan Markle, αλλά θα έχει και τη βαρύτητα που αρμόζει σε έναν πριγκιπικό γάμο. Είτε όμως βρήκες την νυφική εμφάνιση της Meghan Markle λίγη είτε σε ικανοποίησε, δεν μπορείς παρά να παραδεχθείς ότι ο νυφικό της ήταν minimal και αριστοκρατικό, κοντά στο ύφος που ήθελε η νύφη αλλά και με έναν επιβλητικό χαρακτήρα που ομολογουμένως του πρόσθεσαν τα αξεσουάρ, όπως το πέπλο και η τιάρα της βασίλισσας Mary.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, τα minimal νυφικά θα επανέλθουν, ο μεταξωτός ταφτάς μάλλον θα κλέψει λίγο χώρο από την αγαπημένη δαντέλα και αν παντρεύεσαι, ίσως να το λάβεις υπ’ όψη σου. Φυσικά, δεν σου προτείνω τη λύση να απευθυνθείς στον Givenchy για να προσαρμόσει ένα minimal-chic νυφικό στα μέτρα σου. Γιατί να το κάνεις άλλωστε, αφού υπάρχουν αρκετές επιλογές που θα αντέξει το budget σου και θα σου χαρίσουν μία εμφάνιση πολύ κοντά στο στιλ που είδες στην όμορφη Meghan.

Εννοείται ότι το bridal look της είναι απλά πηγή έμπνευσης. Ο γάμος σου είναι η δική σου μέρα και το νυφικό σου πρέπει να καλύπτει τις δικές σου αισθητικές ανάγκες και να εκφράζει την προσωπικότητά σου. Συνυπολόγισε τον σωματότυπό σου αλλά και το θέμα που θες να έχει ο γάμος σου πριν καταλήξεις στο νυφικό. Θυμήσου ότι τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα χαρίσουν στα minimal λευκά φορέματα τις απαραίτητες στιλιστικές πινελιές που θα σε κάνουν να λάμπεις εκείνη τη μέρα.

Off-the-shoulder maxi φόρεμα, Alexis

 Λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή, Katie May

 Maxi φόρεμα, Asos

 Μακρυμάνικο, λευκό φόρεμα, Roland Mouret

Αμάνικο λευκό φόρεμα, Chiara Boni La Petite Robe

Μακρύ. λευκό φόρεμα, Jenny by Jenny

Λευκό φόρεμα με τρουά-καρ μανίκια BHLDN

 

Κεντρική φωτογραφία: Ben Birchhall/pool photo via AP