SHOPPING

Συμβουλές για να φανείς αδύνατη με μαγιό

Σαφώς και οι περισσότερες από εμάς δεν έχουμε κορμιά σαν τα γνωστά αγγελάκια έτσι το να ψωνίσεις μαγιό θα έλεγε κανένας πως είναι κακός μπελάς μιας που τα μαγιό δεν είναι σχεδιασμένα για όλους τούς σωματότυπους. Γιαυτό λοιπόν μας παίρνει χρόνο για να βρούμε το σωστό μαγιό που να μας κολακεύει περισσότερο.

Όπως και να είναι ο σωματότυπος μας έχουμε όλες μας κάποιες περιοχές που δεν τις αγαπάμε πολύ και πολύ θα θέλαμε να τις κρύψουμε γιαυτό λοιπόν και μεις σου αποκαλύπτουμε μερικά τρικς που θα σε κάνουν να φαίνεσαι κομψή ακόμα και στη παραλία.
Πες ναι στα bikini όπως και να είναι το σώμα σου ένα bikini σε retro γραμμή που να αγκαλιάζει τη μέση σου και να έχει μεγάλο και φαρδύ τοπ θα αναδείξει μόνο ένα μικρό κομμάτι από το σώμα σου και μάλιστα το πιο λεπτό σημείο στη κοιλία σου.

Top Sugarfree 26,90€

 

Σλιπ Sugarfree 19,90€

 

Αν πάλι θέλεις να δείξεις λίγο δέρμα αλλά δεν θες bikini ένα ολόσωμο με βαθύ ντεκολτέ θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και είναι αρκετά πιο σέξι.

Ολόσωμο Banana Moon 61,60€

 

Δεν είναι ανάγκη να φοράς μαύρα μαγιό για να σε “κόψουν” αν είσαι ήδη μαυρισμένη ένα ολόσωμο απλό μαγιό χωρίς πολλά κοψίματα σε έντονο χρώμα όπως κοραλλί ή μπλε πίστεψε με θα σε κολακέψει πολύ.

Ολόσωμο Sugarfree 49,90€

 

Φόρεσε ολόσωμο μαγιό με κάποια διχρωμία στο πλάι σαν λεπτομέρεια για super γρήγορο αδυνάτισμα.

Ολόσωμο River Island 47,94€

 

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο ένα μαγιό με μεγάλα prints  μπορεί να είναι απίστευτα κολακευτικό , χάρη στην ικανότητά του να αποσπάσει την προσοχή από την περιοχή που έχει το πρόβλημα.

Ολόσωμο Oneil 53,90€

 

Όταν πρόκειται για συγκάλυψη σε προβληματικές περιοχές , το ύφασμα  που κάνει δίπλες ή αλλιώς σφηκοφωλιά είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας

Ολόσωμο Calzedonia

 

Το μαύρο μαγιό είναι η σίγουρη λύση, με διαφάνειες είναι το ιδανικό.

Διάλεξε ένα ολόσωμο με την ιδική τεχνολογία αδυνατίσματος spandex

Ολόσωμο Robyn Lawley 152,73€