MADWALK

MadWalk 2014: Οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς

Η σέξι πλευρά της Δούκισσας, η μοναδική ανδρική παροουσία, τα πόδια της Τάμτα, η θεά-μάνα 3 παιδιών Τζένη Μπαλατσινού, η Νάντια και ο τηλεφωνικός θάλαμος, ο βρεγμένος Λάκης, η Μαίρη και η Mary, η κορμάρα του Μαρτάκη, ο Μητρόπουλος και οι φωτοτυπίες, ο Ζούλιας και το vintage, η Σήλια και τα μοντέλα της, τα χρώματα του Topshop και η Άννα η απόλυτη όλα αυτά σε μία σκηνή.

Αυτά δεν γίνονται πουθενά αλλού, παρά μόνο στο Madwalk. Μόνο εκεί θα δεις καλλιτέχνες, performances, σχεδιαστές, collections, celebrities, μπόλικο στιλ, δίμετρα μοντέλα και καταπληκτικά ρούχα. Οι λευκές καρέκλες του Metropolitan Expo γέμισαν κόσμο, τα φώτα έσβησαν και τα μοντέλα ”όργωσαν” την πασαρέλα.

Οικοδέσποινα της βραδιάς η Μαίρη Συνατσάκη με ρούχα Mary Katrantzou. Ο Γιώργος Μαζωνάκης άνοιξε την επίδειξη ντυμένος στα μαύρα, όπως αρμόζει στον μοναδικό άνδρα καλλιτέχνη.

Όλα αυτά έγιναν την Πέμπτη στις 3 Απριλίου. Θυμήσου όλα όσα έγιναν πάνω στη σκηνή και θα συνεχίσουμε με μία μικρή επανάληψη. Να τα έχεις φρέσκα γιατί αύριο ημέρα Σάββατο θα προβληθούν από τον ΑΝΤ1. Φυσικά θα τα ξέρεις από πριν τα highlights αλλά και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα μετράει.

Για τα backstage δεν κάνω λόγο. Μόνο στο Ladylike.gr διάβασες και είδες όλα όσα δεν θα δει κανείς άλλος. Κάναμε ρεπορτάζ πίσω από τη σκηνή. Είχαμε την Άννα σε απόσταση αναπνοής, βγάλαμε και φωτογραφίες. Θέλετε κι άλλα;

Apostolos Mitropoulos με Demy, Celia Kritharioti με Δούκισσα Νομικού (Παναγια μου πόσο σέξι), Dimitris Petrou με Μελίνα Μακρή, MI-RO με Τάμτα (αυτά τα πόδια μας αναστάτωσαν), Vassilis Zoulias με Θωμαή Απέργη, BSB με Μαίρη Συνατσάκη, LovInk με θεότητα Κώστα Μαρτάκη που ”χτύπησε” τατουάζ επί σκηνής και Τζώρτζια, Top Shop by Sotris και Νάντια Μπουλέ και η Olga Efterpiou νικήτρια του διαγωνισμού για τη νέα σχεδιάστρια με Μελίνα Ασλανίδου. Χαμός.

Για το τέλος έμεινε η Άννα Βίσση. Υπάρχει καλύτερο φινάλε; Δεν υπάρχει. Τραγούδησε, χόρεψε, σκαρφάλωσε, όλα τα ‘κανε, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της απόλυτης Ελληνίδας σταρ.

Φωτογραφίες από τη βραδιά

43 MadWalk στιγμές