ΜΟΔΑ

H Lily-Rose Depp κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Chanel

Το ντεμπούτο της Lily-Rose Depp στην πασαρέλα το περιμέναμε πολύ καιρό. Και φυσικά και θα συνέβαινε στον οίκο που έκανε την 17χρονη παγκοσμίως διάσημη στον χώρο του modeling. Στο Métiers d'Art show της Chanel στο Παρίσι, το όνομα της Depp ήταν επίσημα στη λίστα. Όχι μόνο ήταν το πρώτο της πραγματικό ντεμπούτο στην πασαρέλα αλλά το πρόσωπο του Chanel No.5 άνοιξε το show.

© Getty Images / Ideal Image

Στο υπερπολυτελές εστιατόριο του ανακαινισμένου Ritz, η Depp περπατούσε ανάλαφρα ανάμεσα από τα τραπέζια (όπου κάθονταν οι Anna Wintour, Jaden Smith αλλά και η μητέρα της Vanessa Paradis) με ένα χρυσό crop top με παγιέτες και ίδια φούστα, κάνοντας ένα διάλειμμα από την συνηθισμένη της θέση στο front row και οδηγώντας τα υπόλοιπα μοντέλα με τα tweed σακάκια.

© Getty Images / Ideal Image

Η Depp δεν ήταν η μόνη έκπληξη στο show της Τρίτης. Η Cara Delevingne, μούσα του Karl Lagerfeld, επέστρεψε στο modeling για χάρη της περίστασης. Μαζί με τις Depp και Delevingne ήταν και ο Pharrell Williams, που πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του brand μαζί με την Delevingne πριν δύο χρόνια.

Backstage with Iguana Delevingne @chanelofficial

A photo posted by Pharrell Williams (@pharrell) on