CHANEL

Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τη νέα τσάντα του οίκου Chanel

Ίσως θυμάσαι την φανταστική ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια τη Gisele για το θρυλικό άρωμα του οίκου Chanel, No 5. Μετά από αυτό, ο γαλλικός οίκος επιστρέφει με μία τετραλογία προκειμένου να συστήσει στο κοινό την νέα iconic τσάντα που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Karl Lagerfeld. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο runway για την άνοιξη του 2017 και τώρα ήρθε η ώρα να μας την συστήσει η Kristen Stewart.

 

Ο οίκος Chanel, δεν θα μπορούσε παρά να μεγαλουργήσει για ακόμα μία φορά και αποφάσισε να δείξει την ”Gabrielle” στο κοινό με 4 ταινίες μικρού μήκους, σκηνοθετημένες από τονβ αυστραλιανό σκηνοθέτη Daniel Askill και πρωταγωνιστές την Kristen Stewart, την Cara Delevingne, την Caroline de Maigret και τον Pharrell Williams. Μέσα από τα films, θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον μυστηριώδες κόσμο της Gabrielle Chanel, την σαγηνευτική αύρα της γυναίκας που άλλαξε τα δεδομένα στη μόδα, αψηφώντας κατεστημένα και σπάζοντας στεγανά γερά ριζωμένα.

 

Η ”Gabrielle” είναι μία τσάντα που συνδυάζει την ομορφιά και την κομψότητα με την πρακτικότητα. Ενώ έχει αυστηρή δομή και άκαμπτη βάση, η υπόλοιπη τσάντα είναι εξαιρετικά ελαφριά και από εύπλαστο υλικό για να μπορεί κάθε γυναίκα να τη χρησιμοποιεί εύκολα. Η κάθε της λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη και μελετημένη έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες τη σύγχρονης γυναίκας, χωρίς όμως να στερείται σε τίποτα από την απαράμιλλη κομψότητα που εδώ και χρόνια χαρακτηρίζει το brand Chanel.

 Η Kristen Stewart με κρατώντας την Gabrielle

Στο πρώτο film πρωταγωνιστεί η Kristen Stewart, η οποία μιλώντας γι’ αυτό δήλωσε: ”Υπάρχει κάτι αλλόκοτο στην ταινία αλλά και ενθουσιώδες ταυτόχρονα” Δες το απολαυστικό video και μπες κι εσύ στον υπέροχο και συναρπαστικό κόσμο της Chanel και της νέας τσάντας Gabrielle που θα λατρέψεις.