SHOPPING

Υπάρχει καλοκαιρινή εκδοχή του κοστουμιού και θα την λατρέψεις

Τον χειμώνα που πέρασε είδες και μάλλον φόρεσες πολύ το κοστούμι. Το androgynous look όχι μόνο αναδύθηκε ως ένα hot trend αλλά κλήθηκε να αναδείξει τον πιο θηλυκό σου εαυτό μέσα από την αυστηρότητα που έτσι κι αλλιώς το χαρακτηρίζει. Το cigarette παντελόνι, αντικαταστήθηκε σε πολλές εκδοχές από τα crop pants και τα culottes, ενώ το σακάκι συνήθως είχε ίσια, άνετη γραμμή, πολύ κοντά στο αντρικό πρότυπο και αρκετά μακριά από το μεσάτο, γυναικείο που ήξερες.

Αυτή η τάση λοιπόν, φαίνεται ότι έχει αγαπηθεί αρκετά. Γι’ αυτό υπάρχει πλέον και η θερινή εκδοχή του κοστουμιού και είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο φαντάζεσαι. Αν η περίσταση απαιτεί σακάκι, τότε απλά συνδύασέ το με μία βερμούδα ή μία μίνι φούστα, για να θυμηθούμε λίγο και τα ταγιέρ, όπως τα φορούσε η μαμά. Οι παστέλ αποχρώσεις, τα prints και τα florals θα σε ενθουσιάσουν και δεν θα αργήσεις να υιοθετήσεις στο street style σου το androgynous look, φυσικά στην καλοκαιρινή version.

Λινό σακάκι και shorts, Mango

Το λινό είναι μία safe επιλογή καθώς είναι ιδανικό ύφασμα για το καλοκαίρι.

Polka dot blazer και mini φούστα, Bershka

Πώς να αντισταθείς στο πουά, ειδικά στην suit-syle εκδοχή του.

Floral σακάκι και shorts, H&M

Τα florals θα κάνουν το αυστηρό σου look λίγο πιο χαλαρό.

Pale pink blazer και shorts, Asos

Οι παστέλ αποχρώσεις φορέθηκαν αρκετά το χειμώνα και παραμένουν αυτή την εποχή για να συνοδεύσουν το στιλ όσων πιστών στο monochrome look.

Floral, pyjama style σετ, Topshop

Οι αποχρώσεις του κίτρινου είναι καλοδεχούμενες στο street style και πόσο μάλλον αν πρόκειται να τις βρεις σε μία floral εκδοχή.

Bold stripe blazer και shorts, Missguided

Οι ρίγες στα καλύτερά τους με το φούξια και το πορτοκαλί να κάνουν το κοστούμι ένα από τα πιο stylish outfits που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι.