OUTFITS

Η νέα τάση θέλει τα κοσμήματα στην παραλία

Το layering είναι ένας τρόπος να κάνεις πιο ενδιαφέρον και κομψό κάθε σου outfit. Ενώ στα ρούχα είναι ένας τρόπος να καλύψεις ατέλειες ή να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία, η ίδια τεχνική στα κοσμήματα παίρνει άλλες διαστάσεις και προσθέτει πόντους στο στιλ. Αυτό το καλοκαίρι το layering που ξέρεις να κάνεις με τα κοσμήματά σου μπορείς να το μεταφέρεις και στην παραλία φορώντας το μαγιό σου.

Τα IT girls το έχουν ήδη κάνει και φορούν τα μαγιό αλλά και τα beach ρούχα τους με τα πιο boho κοσμήματά τους ή τα κομψά pendants. Φυσικά τα bracelets και τα δαχτυλίδια δεν λείπουν ποτέ, όπως και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Πριν έρθουν οι μέρες που η παραλία θα μονοπωλεί τις περισσότερες ώρες σου κάνε μία ανασκαφή στα συρτάρια σου. Βρες κολιέ ασημένια, ανακάλυψε μικροσκοπικά pendants της γιαγιάς, ζήτα από τη μαμά σου κοκάλινα κοσμήματα και ξεκίνα τους συνδυασμούς. Αυτό το καλοκαίρι τα outfits της παραλίας θα είναι πιο στιλάτα από ποτέ και θα είναι ικανά να σε συνοδεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Ένα μεγάλο μαντήλι να έχεις μαζί σου, που μπορείς να φορέσεις στο κεφάλι, σαν πασμίνα ή σαν παρεό- και τότε θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι. Τα κοσμήματα φυσικά θα σου χαρίσουν ένα touch που θα απογειώσει ακόμα και το πιο απλό beach look.

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Ένα t-shirt πάνω από το μαγιό σου κι ένα σορτσάκι αρκούν για να έχεις μία βάση που να σου επιτρέπει να παίξεις με τα διαφορετικά pendants.

Ανάλογα με το στιλ που υιοθετείς στην παραλία θα επιλέξεις και τα κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν το beach outfit. 

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Τα bangles είναι καλοδεχούμενα και μπορούν να δώσουν στο στιλ σου μία μποέμικη διάθεση χωρίς να του στερήσουν την κομψότητά του.

Φυσικά μπορείς να μείνεις πιστή στις επιλογές αν γενικότερα προτιμάς την minimal αισθητική στο στιλ.

Ένα κομψό layering με τα pendants στο λαιμό μπορείς να το υιοθετήσεις από τώρα και να γίνει το σήμα κατατεθέν του καλοκαιρινού σου στιλ.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sincerelyjules