ΜΟΔΑ

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές επιλέγουν τη νέα συλλογή Z.N.E Pulse της adidas Athletics

To Z.N.E. Pulse Knit Hoodie, το νέο προϊόν της σειράς Z.N.E. επιλέγουν οι αθλητές Κώστας Φορτούνης, Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Andre Simoes, Ελισάβετ Πεσιρίδου & πολλοί άλλοι και βρίσκουν ισορροπία και ηρεμία λίγο πριν την τελική αναμέτρηση.

Η adidas παρουσίασε πρόσφατα τη νέα συλλογή Z.N.E. Pulse της κατηγορίας adidas Athletics που στόχο έχει να προσφέρει στους αθλητές μια υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων για τις ανάγκες τους πριν και μετά από κάθε κρίσιμο αγώνα. Το βασικό προϊόν της νέας συλλογής, το Z.N.E. Pulse Knit Hoodie, εμπνέεται από την ένταση του χτύπου της καρδιάς των αθλητών πριν από κάθε μεγάλη αναμέτρηση. Επίκεντρο του σχεδιασμού το “heartbeat knit” pattern, εμπνευσμένο από το σφυγμό της καρδιάς των αθλητών πριν μπουν στον αγώνα για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όταν η αγωνία τους κορυφώνεται και η καρδιά χτυπάει δυνατά.

Κάθε προϊόν της νέας Z.N.E. Pulse συλλογής έχει κατασκευαστεί δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια για να προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και να διατηρεί τη θερμοκρασία του αθλητή σταθερή όσο και αν ανεβαίνουν οι παλμοί πριν τον κρίσιμο αγώνα.

Στην Ελλάδα, οι κορυφαίοι αθλητές της adidas Κώστας Φορτούνης, Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Andre Simoes και Ελισάβετ Πεσιρίδου φορούν το Z.N.E Pulse Knit Hoodie για να μπλοκάρουν τους αντιπερισπασμούς και να βρουν τη συγκέντρωση και την ηρεμία που χρειάζονται πριν από κάθε κρίσιμο αγώνα, εκεί που οι παλμοί της καρδιάς τους αυξάνονται στο μέγιστο. Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, φωτογραφήθηκαν με το νέο Z.N.E Pulse Knit Hoodie, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματά τους πριν από την τελική αναμέτρηση και τα εμπόδια που ξεπερνούν καθημερινά μένοντας συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Λίγα λόγια για τους αθλητές της adidas

O Κώστας Φορτούνης, είναι ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

 

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους παίκτες, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην ΑΕΚ και έχει ήδη ξεχωρίσει για τις επιδόσεις του με την ομάδα του και την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε στα 17 του χρόνια να πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στην κατηγορία Παίδων. Οι επιδόσεις του τόσο στον ανοιχτό όσο και στον κλειστό στίβο ανήκουν στις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία κάτω των 18 ετών.

 

Ο Γιάννης Μανιάτης, αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και αμυντικός μέσος στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και στην Εθνική ομάδα.

 

O Andre Simoes, ο κορυφαίος μέσος της ΑΕΚ ξεχωρίζει για τις δεξιότητες του έχοντας πετύχει σημαντικά γκολ που χάρισαν στην ΑΕΚ την πρόκριση στου ομίλους του Europa League 2017-2018.

 

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ανήκει στην Εθνική ομάδα στίβου στο αγώνισμα 100μ μετ’ εμποδίων. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνής αγώνες, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες  στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και κατέκτησε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου το 2016. 

Η συλλογή adidas Z.N.E. Pulse είναι ήδη διαθέσιμη στο www.adidas.gr, σε επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.