WELLNESS SHOPPING

Το κολάν είναι ακόμα εδώ και μπορείς να το φοράς στο everyday look

Το κολάν αν και ανήκει στην κατηγορία των αθλητικών ρούχων, έχει πλέον καταφέρει να αποτελεί ένα από τα essentials της καθημερινής γκαρνταρόμπας σου. Σίγουρα ο τρόπος που θα το φορέσεις αυτό το χειμώνα διαφέρει από αυτόν που θυμάσαι λίγα χρόνια πριν. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι και ένα σωρό επιλογές έτσι ώστε να γίνει το κολάν μέρος ενός κομψού outfit.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με ένα κολάν είναι πολλοί και ανάλογοι με το στιλ και το ύφος που θα επιλέξεις. Ένα μαύρο κολάν πάει σίγουρα με το μακρύ λευκό πουκάμισο και τα sneakers σου, αλλά το printed ή το πολύχρωμο θα αποτελέσουν την καλύτερη βάση για να φορέσεις με στιλ το oversized, cozy πουλόβερ σου ή ένα t-shirt με τη μακριά μάλλινη ζακέτα σου.

Κολάν Biker με δερμάτινη όψη, Calzedonia

Ένα κολάν μπορείς να βάλεις με τα μποτάκια-κάλτσα και το μακρύ διάφανο πουκάμισό σου για ένα chic outfit που μπορείς να βάλεις από το πρωί ως το βράδυ.

Κολάν abstract print, oysho

Αν είσαι από εκείνες που λατρεύουν τα φούτερ, τότε αυτό το κολάν είναι ιδανικό για το sportive look σου.

Κολάν με ιδιαίτερες ραφές, Bodytalk

Άνετο και cozy κολάν που θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Δοκίμασέ το με ένα t-shirt και μία cozy μάλλινη ζακέτα.

Μαύρο κολάν με διαφάνειες κι ανάγλυφες λεπτομέρειες, Superdry

Το κολάν που θα κάνει το urban στιλ σου λίγο πιο αθλητικό, χωρίς να σου στερήσει πόντους στιλιστικά.

Κολάν, adidas Athletics x Reigning Champ Primeknit Tights

Μία ιδιαίτερη επιλογή για σένα που αισθάνεσαι άνετα με το sportive look σου και είναι πάντα μία επιλογή στο στιλ της καθημερινότητας.

Κεντρική φωτογραφία:instagram.com/efstathiatzv