KANYE WEST

Κυκλοφόρησε η παιδική σειρά ρούχων των Kim Kardashian και Kanye West

Αν έχεις παιδιά (ή ανίψια ή απλώς μικρά παιδιά στον περίγυρό σου) και ψάχνεις να τους πάρεις ένα δώρο, σου έχουμε καλά νέα γιατί πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η σειρά παιδικών ρούχων του ζεύγους Kim Kardashian και Kanye West, με την ονομασία "TheKidsSupply". Αν, φυσικά, είσαι διατεθειμένη να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Την ανακοίνωση της έναρξης κυκλοφορίας της πολυσυζητημένης συλλογής με τα παιδικά ρούχα έκανε η ίδια η Kim Kardashian στο twitter της, γράφοντας: “Τα τελευταία χρόνια, ο Kanye κι εγώ έχουμε σχεδιάσει σχεδόν όλα τα ρούχα των παιδιών μας και τώρα συνεργαστήκαμε για να δημιουργήσουμε αυτή τη νέα σειρά παιδικών ρούχων”.

Και συμπλήρωσε: “Η σειρά TheKidsSupply είναι κάτι στο οποίο δουλεύαμε για πολύ καιρό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό”.

Σε περίπτωση που θες να πάρεις μια πρώτη γεύση από τα εν λόγω παιδικά ρούχα, μπορείς να ακολουθήσεις τους λογαριασμούς της “TheKidsSupply” σε twitter και instagram, απλά έχε κατά νου ότι διακατέχεται από αρκετά street style και hip hop στοιχεία.