KENDALL JENNER

Οι πολύχρωμες ρίγες επέστρεψαν. Η Kendall Jenner επιβεβαιώνει

Πόσα ακόμα να σου πω για τις ρίγες. Τις ξέρεις καλά, τις έχεις φορέσει σε ένα σωρό εκδοχές και είσαι έτοιμη για ακόμα μια φορά. Κάθετες ή οριζόντιες, φαρδιές ή λεπτές στα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου, οι ρίγες έχουν πάντα θέση, σε κάθε σεζόν, ανεξάρτητα από το στιλ σου. Κι αν φέτος έχεις κάνει focus στο συνδυασμό του λευκού με το γαλάζιο, το κόκκινο ή το κίτρινο, θέλω να σου προτείνω να ξανασκεφτείς τις πολύχρωμες ρίγες. Η Kendall Jenner μου έδωσε την ιδέα και νομίζω δεν είναι καθόλου κακό να ακολουθήσεις το παράδειγμά της.

Η όμορφη Kendall φόρεσε ένα πολύχρωμο, ριγέ, sequined, mini φόρεμα του Ralph Lauren με τα λευκά της sneakers και νομίζω δεν έχεις να βρεις ένα μικρό ψεγάδι σε αυτή της την εμφάνιση. Δεν είναι ανάγκη όμως να διαλέξεις κάτι αντίστοιχο για να φορέσεις τις πολύχρωμες ρίγες. Οι προτάσεις είναι πολλές, στιλάτες και έρχονται από το street style που αγαπάς κι εμπιστεύεσαι.

Κι αν σου φαίνεται υπερβολικό ένα φόρεμα ή μία φούστα με πολύχρωμες ρίγες, τότε μπορείς απλά να στραφείς σε tops αλλά και αξεσουάρ, όπως αυτά που θα βρεις παρακάτω.

Ριγέ bandeau top, Bershka για να μπορείς να δώσεις μία πινελιά χρώματος στο στιλ σου, χωρίς να υπερβάλλεις.

Ένα πολύχρωμο ριγέ top, όπως αυτό από τα Marks & Spencer δεν θα μείνει αχρησιμοποιείτο αυτό το καλοκαίρι.

 Αυτό το πολύχρωμο ριγέ πουγκί από τα Accessorize θα γίνει το αγαπημένο σου για τα outfits στην πόλη αλλά και για εκείνα στο νησί.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/ralphlauren