BELLA HADID

Με μία φωτογραφία η Kendall Jenner αναβιώνει την αίγλη στη μόδα των 90’s

Φανταζόσουν ποτέ ότι μια μπανιέρα είναι αρκετή για να προκαλέσει χαμό στα social media; Κι όχι μόνο να προκαλέσει χαμό αλλά και να αναβιώσει με κάποιο τρόπο τις "χρυσές στιγμές" της βιομηχανίας της Μόδας των 90's; Είτε το περίμενες είτε όχι, η Kendall Jenner (ποια άλλη;) το κατάφερε.

Το top model της οικογένειας των Kardashian πήρε τις φίλες της και επίσης super models, (Joan Smalls, Bella Hadid και  Hailey Baldwin και όλες μαζί μπήκαν μέσα σε μία μπανιέρα, κάνοντας το revival της επικής φωτογραφίας των 90’s της Roxanne Lowit “Supermodels in a Tub”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

 

Στν αυθεντική φωτογραφία τότε συμμετείχαν ονόματα όπως Naomi Campbell, Christy Turlington και  Linda Evangelista, οι οποίες πόζαραν στο φακό μέσα σε μια μπανιέρα στο Παρίσι, μετά από ένα πάρτι του οίκου Versace, κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι η καθεμιά και χαμογελώντας.

Στην εκδοχή του σήμερα, η Kendall και οι φίλες της, είτε συνειδητά προσπάθησαν να “αντιγράψουν” την ιστορική αυτή φωτογραφία είτε όχι, φορούν η καθεμιά την καλύτερή της εμφάνιση στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, χαμογελούν και μοιραία παραπέμπουν στη “χρυσή” εποχή των 90’s, αποδεικνύοντας ωστόσο ότι και το 2017 έχει μερικά πολύ άξια top models.

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP