KATE MIDDLETON

Η Kate Middleton σε ρόλο οικοδέσποινας στην έκθεσης μόδας που φιλοξενεί το Παλάτι

ap images

Η μόδα έχει αποκτήσει πια δύναμη και φωνή, παίρνοντας μέρος σε κινήματα και δράσεις ως ένα δημοφιλές και αγαπητό μέσο έκφρασης. Έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που το βρετανικό παλάτι, σε συνδυασμό με την εβδομάδα μόδας, φιλοξενεί μία ξεχωριστή έκθεση μόδας. Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton μαζί με την Κόμισα του Wessex, Sophie ήταν οι οικοδέσποινες της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει δημιουργίες από 53 διαφορετικές χώρες.

Σκοπός της έκθεσης είναι να προωθηθεί η μόδα λίγο περισσότερο ως ένα μέσω έκφρασης, διαμορφώνοντας έτσι μία νέα άποψη για την σύγχρονη αξία του «Commonwealth» (πολιτική κοινότητα που ιδρύθηκε για το κοινό καλό).

ap images

Eddie Mulholland/Pool via AP

Και οι δύο οικοδέσποινες ήταν κομψές μέσα στα φορέματά τους, τηρώντας το ενδυματολογικό πρωτόκολλο του παλατιού. Η γλυκιά και εγκυμονούσα Kate διάλεξε ένα φόρεμα του οίκου Erdem, ενώ η Sophie φόρεσε Burberry και μαζί υποδέχτηκαν διάσημα ονόματα από τον κόσμο της μόδας, όπως η Anna Wintour, η Stella McCartney αλλά και η Naomi Campbell.

ap images

Eddie Mulholland/Pool via AP

H Kate Middleton αν και διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της συνεχίζει τη δραστήρια ζωής της. Αναμένεται και ο επίσημος τίτλος της Meghan Markle έτσι ώστε να μπορεί να παίρνει κι αυτή μέρος σε παρόμοια events και δράσεις. Σε συνδυασμό με την Kate, υποθέτω πώς έχουν πολλά να προσφέρουν.

Eddie Mulholland/Pool via AP

 

ap images

Eddie Mulholland/Pool via AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Eddie Mulholland/Pool via AP