KAIA GERBER

Η Kaia Gerber σχεδιάζει για χάρη του Karl Lagerfeld

AP IMAGES

Είναι μόλις 16 χρονών και μας έχει κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι κόρη της Cindy Crawford. Η Kaia Gerber σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει σαρώσει καθετί στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, περνώντας τώρα με γιγάντια βήματα στο χώρο της βιομηχανίας της μόδας. Κι όλα αυτά χάρη στον Karl Lagerfeld, ο οποίος την επέλεξε για να σχεδιάσει μία Capsule collection που θα φέρει το όνομα Karl Lagerfel x Kaia.

Η συλλογή θα είναι πάντρεμα της παριζιάνικης, εκλεπτυσμένης αισθητικής του Karl Lagerfeld και του West Coast στιλ της νεαρής καλλονής, Kaia Gerber. Θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου. Οι δυο τους δούλευαν για μήνες τη συλλογή στο Los Angeles ενώ και οι δύο πλευρές δηλώνουν ενθουσιασμένες γα τη συνεργασία αυτή που αναμένεται τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on

 

Αλήθεια, τι άλλο προλαβαίνει να κάνει η όμορφη Kaia λίγο πριν κλείσει τα 16; Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σχεδιαστής, εμπνέεται από ένα μοντέλο, -σε αυτό σημείο να σου θυμίσω την Tommy x Gigi συλλογή του Tommy Hilfiger με την Gigi Hadid- και δημιουργούν νέα συλλογή, αλλά αυτή η συνεργασία κάτι μου λέει πως θα είναι διαφορετική κι έχει όλα τα φόντα για να με επιβεβαιώσει.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kamil Zihnioglu