STREET STYLE

Jeans & t-shirt: 5 τρόποι για να αναβαθμίσεις τον πιο απλό συνδυασμό

Πρόκειται για τον πιο εύκολο και πάντα επίκαιρο συνδυασμό που κάνεις από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Ένα τζιν παντελόνι κι ένα t-shirt είναι πάντα η εύκολη λύση που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, ενώ δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να καταλήξεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό το outfit όμως μπορεί κάλλιστα να γίνει ένα stylish look που θα σε συνοδεύσει άνετα στο γραφείο ή σε μία χαλαρή βραδινή βόλτα.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να παίξεις με τα αξεσουάρ, δίνοντας κάθε φορά άλλο χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα. Αλλάζοντας μόνο τα παπούτσια ή προσθέτοντας ένα σακάκι ή οποιοδήποτε άλλο ελαφρύ πανωφόρι θα δεις ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως να χάσεις τη σιγουριά και την άνεση που σου προσφέρει αυτός ο συνδυασμός του τζιν με το t-shirt.

Μη διστάσεις να φορέσεις πάνω από το t-shirt σου το καρό σακάκι που τόσο αγαπάς. Θα κάνεις αμέσως πιο στιλάτο το outfit και ανάλογα με τα παπούτσια που θα επιλέξεις θα του χαρίσεις και τον χαρακτήρα που θες.

Τα πιο στιλάτα κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν να τραβήξουν πάνω από το t-shirt και τη ζώνη του τζιν παντελονιού το διχτυωτό καλσόν τους.

Δώσε μία πιο boho πινελιά, φορώντας ένα floral κιμονό ή μία μακριά πουκαμίσα αντί για ένα ελαφρύ πανωφόρι.

Για να είσαι πιο κομψή, τότε ένα μαύρο σακάκι κι ένα ζευγάρι pumps είναι η καλύτερη επιλογή που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

Φυσικά μπορείς να κάνεις τον ίδιο συνδυασμό, αντικαθιστώντας τα pumps με ένα ζευγάρι sneakers για ένα chic & casual street look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2