OUTFITS

5 τρόποι να αναβαθμίσεις τα outfits με το τζιν παντελόνι σου

Το τζιν παντελόνι είναι πάντα ένα βασικό κομμάτι της ντουλάπας σου. Όποιο κι αν είναι το στιλ που ακολουθείς στο street style, το τζιν παντελόνι βρίσκει πάντα τη χρήση του και έχει τη δυνατότητα να ταιριάξει με τόσα διαφορετικά fashion items που ποτέ δε θα σε δεσμεύσει. Πολύ συχνά λειτουργεί ως ένα key item που σου λύνει τα χέρια, αφού είναι μία safe βάση με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά looks.

Σίγουρα έχεις ένα αγαπημένο τζιν στην ντουλάπα σου που μοιάζει να φτιάχτηκε για το σώμα σου. Με αυτό, λοιπόν, όποιο κι αν είναι το χρώμα ή το στιλ του, δημιούργησε street looks που θα σε συνοδεύσουν στο γραφείο, στη βόλτα ή και σε μία έξοδο για ένα χαλαρό ποτό. Οι ιδέες που θα βρεις παρακάτω θα σου δώσουν ιδέες για το επόμενό σου outfit με το τζιν παντελόνι.

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

Ο πιο εύκολος και κομψός συνδυασμός για το αγαπημένο σου τζιν είναι ένα απλό t-shirt κι ένα άνετο σακάκι. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι mules για να κάνεις το outfti πιο στιλάτο και να το φέρεις στα στιλιστικά σου μέτρα.

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

Για να κάνεις πιο chic εμφανίσεις με το τζιν σου, συνδύασέ το με ένα απλό tank top και την καμπαρντίνα σου. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, sneakers ή ακόμα και slippers είναι ιδανικά για ένα άψογο street look.

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Για να του χαρίσεις ένα πιο ρομαντικό χαρακτήρα, συνδύασε το τζιν σου με ένα ιδιαίτερο top με ruffles και μη διαστάσεις να κάνεις τη διαφορά με ένα ζευγάρι printed παπούτσια.

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Αν θες να κάνεις πιο rock το denim outfit, φόρεσε το κατάλληλο t-shirt και συνδύασε από κάτω τα metallic μποτάκια σου.

Ένα ριγέ t-shirt καμία πολύχρωμη ζακέτα θα κάνουν πιο ζωντανό το denim outfit για ένα πιο cool street look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstylestars