ΜΟΔΑ

Ήμασταν κι εμείς στην πασαρέλα των ΜΙ-RO

Ντυθήκαμε, βαφτήκαμε, γίναμε κουκλάκια ζωγραφιστά και πεταχτήκαμε μέχρι το πρώην ανατολικό αεροδρόμιο για να παρακολουθήσουμε την τελευταία λέξη της μόδας που φέρει την υπογραφή των Mi-Ro. "Δεν έχω προλάβει πτήση από αυτό εδώ το αεροδρόμιο", μου είπε η Δέσποινα Δημά (το κορίτσι λάστιχο, που δοκίμασε aerial yoga) και πριν προλάβω να πνιγώ με την τσίχλα μου (έχουμε και μία διαφορά ηλικίας) θυμήθηκα πως ούτε εγώ. Οπότε όλα καλά.

Και φτάνουμε στο χώρο των αναχωρήσεων. Στην υποδοχή τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge το ένα δίπλα στο άλλο. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στην ομορφιά τους και στο εντυπωσιακό τους design και έτσι σταθήκαμε δίπλα τους και βγήκαμε μια φωτογραφία.

Φωτογραφία βγήκαμε και στη συνέχεια βεβαίως-βεβαίως, γιατί κάτι τέτοιες νύχτες πρέπει να τις θυμάσαι. Έτσι λοιπόν ποζάραμε μπροστά από τον πύργο του Άιφελ και φωτογραφηθήκαμε με το Samsung Galaxy S6. Και μην νομίζεις πως τα ταξίδια σταμάτησαν εδώ. Όχι. Ποζάραμε μπροστά και από τον καθεδρικό ναό του Duomo στο Μιλάνο μαζί με τον Νικόλα Ηλιόπουλο, που μας γράφει για τις Κάννες, αλλά μπορεί και να θυμηθεί και τα πιο επικά ξεκατινιάσματα της οθόνης. Τις αποδείξεις από τα φανταστικά μας (στην κυριολεξία) ταξίδια τις πήραμε άμεσα στα χέρια και τις μελετούσαμε όλο το βράδυ.

 

Το θέμα όμως είναι το ντεφιλέ. Να μην ξεχνιόμαστε παρακαλώ. Οι Mi-Ro σε ένα εντυπωσιακό fashion show φανερά επηρεασμένο από την αισθητική του 60, τόσο που νόμιζες ότι θα κλείσεις τα μάτια και θα ακούσεις κάπου από το υπερπέραν τα κορίτσια του Όστιν Πάουερς να σε φωνάζουν.

Στην επίδειξη των #mirodesigners με το #Samsung #galaxys6 και #galaxys6edge

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Ladylikegr (@ladylike.gr) στις

Αέρινες μας θέλουν οι #mirodesigners αυτό το καλοκαίρι #galaxys6 #galaxys6edge

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης nikkikounelion (@nikkikounelion) στις

 

Όπως είπε και το 1/2 των Mi-Ro: «Με
τη νέα μας συλλογή θελήσαμε να αναβιώσουμε
την ξεχωριστή αισθητική μιας εποχής
που δεν παύει ποτέ να μας εμπνέει με τη
λάμψη και τη δημιουργικότητά της. Η
προσθήκη των Samsung
Galaxy
S6
και S6
edge
στην πασαρέλα ήρθε για να αποδείξει για
μία ακόμα φορά ότι η τεχνολογία συμπληρώνει
το μοναδικό στιλ του καθενός, συμβαδίζοντας
αρμονικά με τη μόδα
».

 

Και αφού, λοιπόν, πήραμε την απαραίτητη δόση στυλ (και ήπιαμε και μερικά κοκτέιλ με Belvedere παραπάνω) γυρίσαμε στο σπίτι και κοιμηθήκαμε εμείς καλά και σίγουρα αυτές που θα φορέσουν τη νέα κολεξιόν των Mi-Ro καλύτερα.