OUTFITS

4 summer outfits για να φορέσεις το panama hat στην πόλη

Πρόκειται ίσως για το πιο διάσημο καλοκαιρινό καπέλο που σίγουρα θα φορέσεις μία φορά στη ζωή σου. Το panama hat, αν και είναι ένα παραδοσιακό καπέλο του Εκουαδόρ, η πρακτική του φύση το διατήρησε ανά τα χρόνια και πια λογίζεται ως ένα stylish αξεσουάρ για γυναίκες και άντρες, απαραίτητο για το καλοκαίρι. Δεν μένει ποτέ εκτός των trends ενώ συχνά φοριέται και εκτός παραλίας.

Σε πολλές πρωτεύουσες μόδας, τις ηλιόλουστες μέρες θα δεις το panama hat και παραλλαγές του να φοριέται και στην πόλη. Επομένως, στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου περίεργο αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την παραλία για να φορέσεις το ψάθινο καπέλο σου, αν είναι τύπου panama. Παρακάτω θα βρεις τα κατάλληλα outfits που μπορούν άνετα να ολοκληρωθούν με ένα panama hat για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις το δικό σου look.

Με ένα maxi, λευκό φόρεμα και ένα ζευγάρι σανδάλια, το panama hat είναι αυτό που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή στην πόλη, προστατευμένη από τον ήλιο και στιλάτη.

Φόρεσε το panama hat με ένα τζιν παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο. Μαζί με τις εσπαντρίγιες σου και μία ψάθινη τσάντα θα έχεις ένα simple & chic καλοκαιρινό outfit.

Ένα panama hat είναι ικανό να ταιριάξει με ένα sophisticated αλλά και girly outfit, όπως αυτό με το ψηλόμεσο παντελόνι, το bandeau top, τα loafers και ένα tiny τσαντάκι.

Ένα καφτάνι ή ένα shirt dress μαζί με τα σανδάλια σου φοριούνται άνετα στην πόλη και φυσικά μπορούν να στηρίξουν ένα panama hat για μία ακόμα καλοκαιρινή πινελιά στο street style σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/andreeabirsan_