SHOPPING

Shopping time: 10 γυαλιά ηλίου για να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι πια γεγονός. Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνεις τα ψώνια σου απολαμβάνοντας τις μειωμένες τιμές και φυσικά να επενδύσεις σε κομμάτια που αξίζουν, όπως ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Εξάλλου, κοντεύουν οι διακοπές και δεν είναι κακό να ανανεώσεις τη συλλογή σου με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα ομολογουμένως θα παίξουν ρόλο στα summer looks.

Φέτος, τα retro-inspired γυαλιά με στρόγγυλους σκελετούς αλλά και με τετραγωνισμένους είναι μέσα στα αγαπημένα trends, ενώ τα χρώματα της παλέτας του street style έχουν επηρεάσει και αυτό το αξεσουάρ. Χρωματιστοί φακοί, μεταλλικοί αλλά και κοκάλινοι σκελετοί, ταρταρούγα και διαφάνειες είναι τα highlights των γυαλιών ηλίου που θα δεις παρακάτω και σίγουρα θα σε πείσουν για μία βόλτα στο κοντινό σου μαγαζί με οπτικά. Ανάλογα με το στιλ σου και πάντα με βάση τις ανάγκες σου κατέληξε στον σωστό σκελετό αλλά και στο ιδανικό στιλ.

 Γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου EILEEN I από την καλοκαιρινή συλλογή Max Mara που συνδυάζουν το σύγχρονο design και τη θηλυκότητα.

 Γυαλιά ηλίου Prada που συνδυάζουν τον κοκάλινο σκελετό με μεταλλικές λεπτομέρειες, σε ένα κομψό αισθητικά αποτέλεσμα.

 Ημιδιάφανα γυαλιά ηλίου, Toms για τα πιο cool καλοκαιρινά looks.

 Μαύρα, κοκάλινα γυαλιά ηλίου Céline για σένα που θες να είσαι μέρος των πιο hot trends.

Vedi Vero γυαλιά ηλίου σε παστέλ απόχρωση που θα κάνουν πιο κομψά τα καλοκαιρινά σου outfits.

 Δίχρωμα γυαλιά ηλίου Fendi για να κάνεις τη διαφορά ακόμα και με το πιο simple & chic outfit.

Πολυγωνικά γυαλιά ηλίου με χρυσό μεταλλικό σκελετό, Ray-Ban για σένα που θες να επενδύσεις σε κάτι διαχρονικά αλλά με ένα twist.

Τα πιο elegant looks του καλοκαιριού έχουν ανάγκη από ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου, όπως αυτά τα Givenchy.

 Γυαλιά ηλίου Polaroid σε λευκό χρώμα που έχει ακόμα θέση στα trends.

 Γυαλιά ηλίου με εμβληματικό σκελετό ταρταρούγα από τη συλλογή Folli Follie, ιδανικά για σένα που θες ένα classy touch στο στιλ σου.

 

My tip: Μην κάνεις καμία έκπτωση στο φακό των γυαλιών, τον οποίο καλό είναι να δοκιμάσεις σε εξωτερικό χώρο.