GISELE BUNDCHEN

Η Gisele σαρώνει για τελευταία φορά σε πασαρέλα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών στο Ρίο

Μόλις χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, στην οποία και παρακολουθήσαμε εκθαμβωτικές εικόνες. Οι Βραζιλιάνοι ξέρουν από υπερθέαμα, εξάλλου.

Μεταξύ άλλων, είδαμε και τη Gisele Bündchen (Βραζιλιάνα και η ίδια στην καταγωγή) να σαρώνει την πασαρέλα της τελετής, απαστράπτουσα όπως πάντα. Είχε ακουστεί ότι θα συμετάσχει και εκείνη στη διοργάνωση και τελικά δεν απογοήτευσε το κοινό της.

Σύμφωνα με το site της Vogue, το φόρεμα που επέλεξε η Gisele γι’ αυτή της την εμφάνιση, είνα σχεδιασμένο από το Βραζιλιάνο δημιουργό Alexandre Herchcovitch και χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί. Πρόκειται για μια εφαρμοστή glittery τουαλέτα, την οποία συνδύασε με εντυπωσιακά και πανύψηλα πέδιλα, τα μαλλιά της με ελαφριούς κυματισμούς και το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Η Gisele επέλεξε αυτό τον ιστορικό τρόπο να αποχαιρετίσει τις πασαρέλες και το κοινό της, καθώς είναι η τελευταία φορά που την είδαμε να σαρώνει το catwalk κι αυτό είναι επίσημο.