OUTFITS

Καλεσμένη σε γάμο σε νησί: 4 ιδέες από ελληνικά brands για να μην πεις “δεν έχω τι να βάλω”

Οι πιθανότητες αυτό το καλοκαίρι να είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο είναι πάρα πολλές. Ακόμα περισσότερες αυτός ο γάμος να είναι σε νησί, αφού πλέον τα περισσότερα ζευγάρια δεν προτιμούν την πόλη. Αυτό σημαίνει ότι εσύ ως καλεσμένη που θα πας στο νησί πρέπει να λάβεις υπ' όψη σου τις συνθήκες και να προσαρμόζεις το στιλ σου.

Χωρίς αμφιβολία πρέπει να είσαι κομψή, αλλά από την άλλη το νησί δεν απαιτεί τίποτα το επιτηδευμένο. Αν είσαι λίγο ευρηματική και βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει, τότε το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Έχε κατά νου ότι τα αέρινα υφάσματα, τα μακριά φορέματα και οι φούστες αλλά και τα prints είναι απαραίτητα συστατικά που θα σε οδηγήσουν στο σωστό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Τα ελληνικά brands έχουν συλλογές με κομμάτια που σίγουρα καλύπτουν αυτή σου την ανάγκη και το βέβαιο είναι ότι δεν θα τα κλείσεις στην ντουλάπα σου. Παρακάτω  θα δεις μερικές από τις πιο summery inspired ιδέες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όπως κι αν έχει ή θα σου δώσουν έμπνευση για να δημιουργήσεις outfits που ταιριάζουν ακόμα περισσότερο στο δικό σου στιλ.

A post shared by Love+Alicia (@loveandalicia) on

Ένα μακρύ, printed φόρεμα θα υπάρχει σίγουρα στην ντουλάπα σου και το καλοκαίρι θα είναι ένα από τα ρούχα που θα φορέσεις περισσότερο. Επιπλέον, είναι ιδανικό για να το φορέσεις σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο σε νησί. Ταιριάζει άψογα με τα σανδάλια σου κι αν θες να του δώσεις έναν ακόμα πιο καλοκαιρινό αέρα, πάρε μαζί σου κι ένα panama hat για το πάρτι μετά.

Μία πολύ καλή και πρακτική ιδέα είναι να κάνεις τη μακριά σου φούστα φόρεμα. Μία αέρινη, maxi φούστα είναι ακριβώς αυτό που θες για να δημιουργήσεις τα πιο stylish outfits του καλοκαιριού, ενώ αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, μετάτρεψέ την σε strapless φόρεμα και με μία ζώνη θα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα.

A post shared by milkwhite. (@milkwhiteofficial) on

Τα jumpsuits είναι ακόμα ένα κεφάλαιο στα trends, το οποίο έχει παραμείνει αλλά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Διάλεξε ένα με cut outs που είναι sexy αλλά και κομψά και φόρεσέ το ακόμα και σε γάμο. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι mules (ή ψηλοτάκουνα πέδιλα αν το επιτρέπει η τοποθεσία), πρόσθεσε ζώνη αν το θεωρείς απαραίτητο και ολοκλήρωσε με τα statement σκουλαρίκια σου.

Μία ακόμα λύση για να είσαι κομψή αλλά και καλοκαιρινή ως καλεσμένη είναι να συνδυάσεις δύο κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου και μέχρι τώρα δεν τα έχεις σκεφτεί ποτέ μαζί. Η floral φούστα και το ριγέ πουκάμισό θα σου χαρίσουν ένα eclectic outfit που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vikyandthekid