SHOPPING

Maxi φούστα: Ένα fashion item που θα φανεί πολύ χρήσιμο στο ανοιξιάτικο στιλ σου

Μπορεί να έχουν επανέλθει οι mini φούστες και οι midi να μην έχουν χάσει τη δυναμική τους, υπάρχουν όμως οι maxi που είναι πάντα εδώ και σε προκαλούν να τις φορέσεις και να δημιουργήσεις τα πιο stylish outfits για όλη την ημέρα. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο υπερβολική για τις πρωινές ώρες, αλλά είναι πραγματικά θέμα styling.

Εδώ σου έχω μερικές maxi φούστες που θα καλύπτουν κάθε γούστο και είναι ευπροσάρμοστες σε κάθε στιλ. Με prints εντυπωσιακά ή πιο διακριτικά, με βολάν αλλά και ψηλόμεσες, όλες θα βρουν μία θέση στην ντουλάπα της άνοιξης και του καλοκαιριού.

 Μακριά φούστα, Karavan Clothing

Μία φούστα για σένα που θες να κάνεις πιο ethnic εμφανίσεις το καλοκαίρι. Χρειάζεσαι λοιπόν μία μακριά φούστα που θα ταιριάζει άψογα με τα σανδάλια και τις εσπαντρίγιες σου και θα μπορείς να τη φοράς άνετα όλη μέρα.

 Maxi φούστα με λουλούδια, Άle

Αυτή η φούστα παρά τα prints που έχει, θα γίνει ένα από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια της ντουλάπα σου. Μπορείς να τη συνδυάσεις με tops στα χρώματα των prints και να τη φορέσεις τόσο με τα σανδάλια σου όσο και ψηλοτάκουνα πέδιλα για πιο επίσημες εμφανίσεις.

 Καρό, maxi φούστα, J’aime les Garcons

Εντυπωσιακή φούστα που συνδυάζει δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν: το καρό και το κόκκινο. Φόρεσέ τη με το t-shirt σου και ένα ζευγάρι sneakers ή δέσε το λευκό σου πουκάμισο στη μέση μαζί με τις εσπαντρίγιες σου.

 Ριγέ, maxi φούστα, Zara

Οι κάθετες ρίγες στη maxi φούστα σου, εκτός του ότι είναι πολύ στιλάτες, θα κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο ψηλόλιγνη.

 Floral maxi φούστα με βολάν, Asos

Με πιο έντονο χαρακτήρα για εσένα που θες να υπερβάλλεις αλλά με στιλ, αυτή η σπανιόλικη φούστα με τα βολάν είναι ιδανική.

 Ψηλόμεση εμπριμέ φούστα, Helmi

Διακριτικά prints που κάνουν αυτή τη φούστα ικανή να σταθεί σε πολλές περιστάσεις και να ταιριάξει σε πολλούς σωματότυπους.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2