STREET STYLE

H φούστα που θα κυριαρχήσει στο ανοιξιάτικο street style

Μέχρι τώρα έχεις πάθει μία στιλιστική εμμονή με τις πλισέ, midi φούστες και καλά έχεις κάνει είναι τόσο κομψές και στιλάτες, παρέχοντάς σου μία ευκολία στους συνδυασμούς. Τη σεζόν που φτάνει στο τέλος της όμως, μαζί με τις pleated φούστες θα πήρες είδηση ότι και οι pencil ξεκίνησαν να είναι στο επίκεντρο των street εμφανίσεων. Η κλασική φούστα του γραφείου λοιπόν, έχει κάνει comeback και τώρα πια είναι ένα fashion item, πολύ χρήσιμο για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Την άνοιξη λοσιόν, που το στιλ γίνεται πιο ανάλαφρο, αλλά θες να είσαι και στιλάτη η pencil skirt θα δώσει τη θέση της στην wrap skirt. Αυτά τα δύο είδη φούστας μοιάζουν πολύ και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να δημιουργήσεις ανοιξιάτικα outfits. Πάρε μία ιδέα για τα looks που μπορείς να φτιάξεις παρακάτω και αποφάσισε με ποιον τρόπο θα βάλεις την midi wrap φούστα στο προσωπικό σου στιλ.

Μπορείς ακόμα να φορέσεις ένα ελαφρύ πουλόβερ και μαζί με την wrap φούστα σου θα έχεις μία ιδανική εμφάνιση για το everyday look.

Συνδύασε την sophisticated wrap skirt με ένα ζευγάρι mules για ένα πιο lady-chic αποτέλεσμα.

Αν η φούστα σου έχει πολύ όγκο, τότε ισορρόπησε το outfit με ένα απλό t-shirt.

Δώσε στην wrap φούστα urban διάσταση, συνδυάζοντάς τη με ένα denim jacket.

Για ένα outfit που μυρίζει άνοιξη, μπορείς πολύ εύκολα να συνδυάσεις την wrap skirt με ένα tank top. Ένα ζευγάρι mules και η ψάθινη τσάντα σου θα σε μεταμορφώσουν σε ένα στιλάτο summer girl.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage