SHOPPING

6 φούστες κάτω των 13 ευρώ που μπορείς να πάρεις τώρα από τα Bershka

Μετά το φόρεμα, η φούστα είναι ίσως το πιο αγαπημένο σου ρούχο, ειδικά το καλοκαίρι. Είναι άνετη, αέρινη, κομψή και το καλύτερο είναι ότι πλέον μπορείς να τη φορέσεις με ένα απλό μονόχρωμο t-shirt. Εγώ τους έχω αδυναμία, επομένως στις εκπτώσεις δεν χάνω ευκαιρία για να βρω κάποια που τυχόν μου έχει ξεφύγει. Ιδανικά για το καλοκαίρι προτιμώ τις midi που είναι όσο άνετες χρειάζεται για την πόλη, χωρίς όμως να είναι αποτρεπτικές για το νησί.

Τα trends έχουν και φέτος τις φούστες σε περίοπτη θέση και οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου είναι τόσες, ώστε δύσκολα δεν θα βρεις μία που να σου ταιριάζει. Αν λοιπόν, θες να μεγαλώσεις λίγο τη συλλογή σου ή απλά σου λείπει ένα συγκεκριμένο είδος φούστας, τότε δεν έχεις παρά να δεις αυτές που συγκέντρωσα παρακάτω. Είναι όλες τους από τα Bershka, είναι υπέροχες και κοστίζουν λιγότερο από 13 ευρώ.

Φούστα παρεό εμπριμέ – 12.99€

Οι φούστες που δένουν σαν παρεό είναι φέτος στα highlights των street trends. Η αλήθεια είναι ότι θα την φοράς όλες τις ώρες και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του office look σου.

Φούστα midi σατέν – 12.99€

Το σατέν είναι το ύφασμα που έχει κάνει την έκπληξη αυτή τη σεζόν και εννοείται ότι στη φούστα σου θα δείχνει άψογο. Είναι ιδανική για μία επίσημη εμφάνιση αλλά και για πιο cool outfits, αφού ταιριάζει και με τα sneakers σου.

Φούστα midi με κουμπιά – 9.99€

Το gingham είνια το καρό που θες να έχεις στην ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι. Το ίδιο συμβαίνει και με μία button-up φούστα. Όταν αυτά τα δύο συνυπάρχουν, τότε δεν έχεις παρά να υποκύψεις.

Φούστα πλισέ εμπριμέ – 12.99€

Οι pleated φούστες είναι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι. Τις αγαπάς και τις θέλεις σε όλα τα χρώματα γιατί πλέον ξέρεις πώς να τις φοράς για κάθε περίσταση.

Φούστα μίνι paperbag με ζώνη – 11.19€

Φέτος και οι mini φούστες έχουν δυναμική παρουσία στα trends κι αυτή που θυμίζει λίγο safara look είναι ιδανική για να νιώθεις άνετα καθώς ούσα ψηλόμεση και σε ελαφρώς Α γραμμή κολακεύει κάθε σωαμτότυπο.

Φούστα midi κρουαζέ με ρίγες – 12.99€

Μόλις βρήκες μία φούστα που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις statements street looks. Αυτή η wrap skir με τις πολύχρωμες ρίγες δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη στην ντουλάπα σου.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: bershka.com