STREET STYLE

5 κομψοί τρόποι να φορέσεις τη μίνι φούστα

Η μίνι φούστα είναι ένα λίγο παρεξηγημένο κομμάτι της ντουλάπας σου. Την αποφεύγεις καθημερινά και την θυμάσαι περισσότερο το καλοκαίρι. Ωστόσο, σταδιακά επανέρχεται στο καθημερινό σου στιλ και μπορείς να την προσθέσεις στα αγαπημένα σου για τη βόλτα αλλά και το γραφείο.

Ανάλογα με το σωματότυπο και το στιλ σου, η μίνι φούστα μπορεί να συνδυαστεί με ένα σωρό τρόπους και καθόλου βαρετούς. Δες μερικούς από τους πιο στιλάτους και πάρε έμπνευση για να φτιάξεις το δικό σου look.

Η μίνι φούστα ταιριάζει σίγουρα με τις over the knee μπότες που φέτος είναι must-have fashion item στην ντουλάπα σου. Ένα ζεστό πουλόβερ και το παλτό σου από πάνω και είσαι έτοιμη.

Μία μίνι, μαύρη φούστα μαζί με το οπάκ καλσόν κι ένα ζιβάγκο αποτελούν ένα stylish outfit που μπορείς να φορέσεις το πρωί στο γραφείο με τα booties ή το βράδυ με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Τα loafers δίνουν έναν girly χαρακτήρα στην μίνι φούστα και μαζί με ένα cozy πουλόβερ μπορείς να πας σχεδόν παντού.

A post shared by Babba Canales (@babba.c) on

Αν η μίνι φούστα σου είναι σε ίσια γραμμή, τότε φόρεσέ τη με το oversized πουκάμισό σου και ένα ζευγάρι sneakers για ένα chic-sportive outfit.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Φυσικά, αν η μίνι φούστα είναι μέρος ενός μοντέρνου ταγιέρ, τότε φόρα τη μαζί με τα biker boots και κάνε τη διαφορά στο street style.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstylemood