OUTFITS

Το πιο άνετο ανοιξιάτικο φόρεμα και πώς να το συνδυάσεις

Την άνοιξη τα φορέματα έχουν την τιμητική τους. Αρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά όλα εκείνα τα άνετα φορέματα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου βόλτα, αφού ταιριάζουν τόσο με τα sneakers σου όσο και με τα mules ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Υπάρχει όμως, ένα φόρεμα που η αλήθεια είναι ότι έχει θέση στην χειμερινή γκαρνταρόμπα -υπό προϋποθέσεις πάντα- αλλά τώρα την άνοιξη σε βοηθήσει πολλές φορές να δημιουργήσεις ένα στιλάτο outfit, όποιο κι αν είναι το στιλ σου.

Αναφέρομαι στο shirt dress, σε αυτό το φόρεμα που μοιάζει με μακρύ πουκάμισο και σίγουρα φοράς πολύ στις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά τα street trends το έχουν βοηθήσει να σταθεί μία χαρά και στην πόλη. Αυτή την εποχή έχει την τιμητική του. Λίγες μέρες πριν ίσως το φορούσες πάνω από το ζιβάγκο και το τζιν παντελόνι σου, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις πιο ανάλαφρο και θα σου δώσω μερικές ιδέες αμέσως τώρα.

Αν θες να κάνεις τη διαφορά τότε φόρεσε το shirt dress πάνω από την midi φούστα σου και άφησέ την ανοιχτή από τη μέση και κάτω. Εναλλακτικά, φρόντισε η φούστα να είναι πιο μακριά από το shirt dress.

Μπορείς απλά να φορέσεις ένα shirt dress αντί για το πουκάμισο μαζί με το τζιν παντελόνι σου και τα brogues. Έτσι, θα έχεις ένα στιλάτο, casual outfit για τις ανοιξιάτικες μέρες στην πόλη.

Ένα retro φόρεμα με v-pumps και ένα χαριτωμένο τσαντάκι.

Φόρεσε τα floral booties σου με ένα μονόχρωμο shirt dress και παίξε με τα αξεσουάρ για να δώσεις το δικό σου προσωπικό στιλ στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear.uk