OUTFITS

Το ιδανικό λευκό φόρεμα για κάθε σωματότυπο

Ένα λευκό φόρεμα είναι στην λίστα με τα basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Είναι το αντίστοιχο LBD του χειμώνα και οφείλεις να έχεις τουλάχιστον ένα στη συλλογή σου. Αυτό όμως που θα διαλέξεις καλό είναι να ταιριάζει απόλυτα με τον σωματότυπό σου. Το ζητούμενο είναι να έχεις αυτό που θα κολακεύσει τη σιλουέτα σου και θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία. Γι' αυτό ρίξε μία ματιά στα tips παρακάτω, έτσι ώστε να βρεις το ιδανικό λευκό φόρεμα που θα σε πάει παντού αυτό το καλοκαίρι.

Σωματότυπος αχλάδι

Έχεις μεσογειακό σωματότυπο και οι γοφοί σου είναι juicy. Καθόλου κακό δεν είναι αυτό, αντίθετα είναι πολύ θηλυκό και με ένα fully skirt φόρεμα  που θα τονίσει την λεπτή μέση σου θα είσαι άψογη. Επίσης, αν θες μπορείς απλά να δημιουργήσεις μία οπτική ισορροπία με το λευκό σου φόρεμα, επιλέγοντας ένα με full skirt και ruffles στα μανίκια. Ο όγκος στο πάνω μέρος θα συμβαδίζει με αυτό στο κάτω μέρος, αλλά πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις μεγάλο στήθος.

Midi φόρεμα, Free People

Λινό, midi φόρεμα, Asos

Σωματότυπος μήλο

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να φέρεις σε ισορροπία τους γοφούς με τους ώμους σου. Αυτό σημαίνει ότι θες ένα λευκό φόρεμα σε γραμμή αμπίρ. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεσαι ένα φόρεμα που να μην είναι στενό στη μέση. Αντίθετα, επίλεξε ένα με ανάλαφρο ύφασμα και με κλος φούστα που δίνει την εντύπωση μία πιο λεπτής μέσης, κάνοντας το αποτέλεσμα πιο κομψό.

Λινό φόρεμα, Uterque

Φόρεμα με διαφάνεια στα μανίκια, Kobi Halperin

Σωματότυπος κλεψύδρα

Πρόκειται για τον ιδανικό σωματότυπο, με τον οποίο μπορείς να αναδείξεις τις καμπύλες σου. Διάλεξε ένα λευκό φόρεμα, κλειστό στο ντεκολτέ και με στενή μέση. Η ζώνη σε αυτή την περίπτωση είναι το μαγικό αξεσουάρ που θα φέρει κάθε φόρεμα στα μέτρα σου αφού θα τονίσει το σημείο που θες ακριβώς για να φαίνεται ακόμα πιο καλοσχηματισμένη η σιλουέτα σου.

Maxi φόρεμα με ζώνη, ALE

Maxi, λινό φόρεμα, Mango

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage