STREET STYLE

7 τρόποι να φορέσεις το slip dress ανάλογα με το στιλ σου

Το slip dress δεν είναι καινούρια άφιξη στα trends. Το έχεις ήδη δει αρκετά να φοριέται από τις fashionistas και πιθανότατα να έχεις κάνει κι εσύ μια δοκιμή. Φαίνεται, λοιπόν, ότι δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τα street trends πολύ σύντομα καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να το φορέσεις, ανάλογα πάντα με το προσωπικό σου στιλ και την περίσταση.

Στην πραγματικότητα, ένα slip dress δεν έχει συγκεκριμένη εποχή που φοριέται. Μπορείς να το φορέσεις το χειμώνα με τις κατάλληλες προσθήκες ρούχων, αλλά και το καλοκαίρι για να είσαι δροσερή και κομψή.

Έχω για σένα 7 διαφορετικά outfits με πρωταγωνιστή το slip dress. Θα τα λατρέψεις.

Casual style

Μπορείς πολύ άνετα να φορέσεις το μαύρο, slip dress με ένα λευκό t-shirt από μέσα και τα sneakers σου για ένα άνετο στιλ στην πόλη.

Sexy-chic

Ένα midi slip dress μαζί με ένα ζευγάρι strappy ψηλοτάκουνα μπορεί είναι το ιδανικό outfit για αέρινες και sexy εμφανίσεις το καλοκαίρι.

Retro style

Φυσικά με τα κατάλληλα παπούτσια και τα αξεσουάρ μπορείς να δώσεις retro πινελιές στο slip dress σου.

The stylish way

Για τα κορίτσια που αγαπούν το χρώμα και ξέρουν καλά να κάνουν εντυπωσιακούς συνδυασμούς, ένα slip dress σε έντονη απόχρωση είναι πολύ χρήσιμο.

Sportive touches

Για εσένα που δεν θες να απαρνηθείς το sportive κομμάτι σου αλλά σου αρέσει και η θηλυκή αίσθηση του slip dress, συνδύασέ τα.

Minimal style

Chic & simple outfit για να έχεις πάντα μία κλασική επιλογή.

Boho style

Φυσικά, αν φορέσεις το slip dress μαζί με το κιμονό σου θα έχεις ένα άκρως καλοκαιρινό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις.