TRENDS

New York Fashion Week: Τα trends που πρέπει να κρατήσεις για το 2018

Οι fashionistas έχουν μεταφερθεί Λονδίνο για την εκεί Εβδομάδα Μόδας αλλά πρέπει να γίνει μία επανάληψη, ένα συγκεντρωτικό κείμενο για όσα είδαμε στη Νέα Υόρκη. Ποιες προτάσεις κρατάμε από τις Spring/Summer 2018 συλλογές που παρουσιάστηκαν. Αν αφαιρέσεις τα στοιχεία εντυπωσιασμού, ποια είναι τα trends που θα δούμε το καλοκαίρι. Να ξέρεις κι εσύ πώς θα κινηθούν οι αγορές σου πάντα με η γνώμονα το προσωπικό σου στιλ.

Tom Ford

AP Photo/Diane Bondareff

Σακάκια και έντονα χρώματα με το φούξια να είναι ο βασιλιάς της παλέτας. Τα total looks ήταν η πρόταση του Tom Ford για τη νέα σεζόν με το ανδρόγυνο στιλ να έχει κυρίαρχη θέση.

Calvin Klein

AP Photo/Kathy Willens

Κόκκινο και βινίλ. Για τον Calvin Klein αυτά είναι τα must της σεζόν. Το κόκκινο κάνει δυναμική επιστροφή τόσο στα catwalks, όσο και στα street styles. Αν δε το προτιμάς σε ρούχο μπορείς να το προσθέσεις στην εμφάνισή σου ως αξεσουάρ.

Jeremy Scott

AP Photo/Jason DeCrow

Ο εκκεντρικός Jeremy Scott ξέρει να προκαλεί. Κρατάμε από τη συλλογή του τις διαφάνειες και τα glitter. Τα βολάν είναι μόδα αλλά θέλουν προσοχή γιατί προσθέτουν όγκο.

Jason Wu

A post shared by Jason Wu (@jasonwu) on

Ρομαντικό ριγέ και φορέματα με κοψίματα στη μέση. Θηλυκότητα και σέξινες από τον Jason Wu.

Brandon Maxwell

Spring/Summer 2018 Fittings, Chiffon

A post shared by Brandon Maxwell (@brandonmaxwell) on

Κόκκινο και πάλι από τον Brandon Maxwell. Υφάσματα με πτυχώσεις και δέσιμο στο λαιμό σε στιλ αρχαιοελληνικό. Ο συνδυασμός με το ροζ δεν είναι νέα πρόταση αλλά θεωρείται πάντα επίκαιρη.

Christian Siriano

AP Photo/Mary Altaffer

Color blocking και δραματικότητα. Αν θέλεις να δώσεις ζωντάνια στο μαύρο πρόσθεσε χρώμα όπως πολύ εύστοχα προτείνει ο Christian Siriano.

Philipp Plein

AP Photo/Andres Kudacki

Oversized jeans, αυτή είναι η πρόταση του Philipp Plein. Ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανική επιλογή για κάθε στιλ. Προσαρμόζονται ανάλογα με τον συνδυασμό που θα κάνεις.

Alexander Wang

AP Photo/Diane Bondareff

Το μίνιμαλ στιλ θέλησε να στηρίξει ο Alexander Wang. Λευκό φόρεμα με πιάσιμο στη μέση κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Αρκούν.

Prabal Gurung

AP Photo/Kathy Willens

Floral φορέματα και κιμονό από τον Prabal Gurung. Να δοθεί η απαραίτητη προσοχή στα διάφανα τακούνια. Μη φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικά floral.

Victoria Beckham

AP PhotoMary Altaffer

Απλές γραμμές. Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο βασικό trend που λάνσαρε για την επόμενη σεζόν αυτό θα ήταν οι pencil φούστες σε παστέλ αποχρώσεις συνδυασμένες με φαρδιά πουκάμισα.

Diane Von Furstenberg

 

Κρόσσια και έντονα χρώματα. Κρόσσια παντού. Στις μπλούζες, στις φούστες, στα πανωφόρια. Δίνουν κίνηση και είναι ιδιαίτερα.

Oscar De La Renta

AP Photo/Kathy Willens

Σε λευκό φόντο έντονα χρώματα που αποπνέουν παιδικότητα. Το χυτά φορέματα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της σεζόν.

Carolina Herrera

AP Photo/Bebeto Matthews

Πουά. Έτσι απλά. Μπλέξε τα μεγέθη αλλά και τα χρώματα. Οι τονισμένοι ώμοι είναι βασικό στοιχείο της καλοκαιρινής αλλά και της χειμερινής σεζόν.

Michael Kors

AP Photo/Richard Drew

Παστέλ και oversized. Αυτές είναι οι προτάσεις του Michael Kors και μπορείς να τις ακολουθήσεις ανεξαρτήτως σωματότυπου. Το χρυσό και το silver ταιριάζουν απόλυτα.

Marc Jacobs

AP Photo/Kathy Willens

Τουρμπάνια. Τα αξεσουάρ για το κεφάλι είναι must και πάρα πολύ βολικά. Η αλήθεια είναι πως το γενικότερο στιλ πρέπει να συμβαδίζει για να μην ”κλωτσάνε”.

Marchesa

AP Photo/Bebeto Matthews

Floral και πάλι και από τον οίκο Marchesa. Μη μένεις στην τουαλέτα αλλά εστίασε στις λεπτομέρειες. Αν μπορείς να υποστηρίξεις τα ανάγλυφα prints μη διστάσεις.

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Bebeto Matthews