FASHION SHOW

Η Kaia Gerber κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Calvin Klein

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη έχει ήδη ξεκινήσει και τα fashion shows είναι έτοιμα να καθορίσουν τις τάσεις για το επόμενο καλοκαίρι. Εμείς φυσικά θέλουμε πολύ να δούμε τι θα φορέσουμε αλλά δεν μπορούμε παρά να μην αναφερθούμε και σε μερικά από τα highlights τους.

Στο catwalk του Calvin Klein έχουμε πολλά να σχολιάσουμε, αρχίζοντας από την εμφάνιση της Kaia Gerber. Η όμορφη κόρη της Cindy Crawford έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα φορώντας ένα κίτρινο παντελόνι και ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο πάνω από ένα ζιβάγκο, θυμίζοντας λίγο τα χρόνια των ’50s .

AP Photo/Kathy Willens

O creative director του οίκου, Raf Simons είδε για ακόμα μία φορά το catwalk σαν μία ευκαιρία να εκφραστεί κι όχι μόνο να τραβήξει τα βλέμματα. Οι μίνιμαλ γραμμές  στηρίζουν αρμονικά την χρωματική πανδαισία, ενώ τα υφάσματα και οι υφές έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον ακόμα κι αν τα βλέπεις μόνο και δεν έχεις την ευκαιρία της αφής.

AP Photo/Kathy Willens

Δες την όμορφη Kaia να περπατά για πρώτη φορά στο catwalk ενός από τα πιο διάσημα brands παγκοσμίως και πάρε μία γεύση από τη νέα Calvin Klein Collection.

AP Photo/Kathy Willens

AP Photo/Kathy Willens

AP Photo/Kathy Willens

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kathy Willens