OUTFITS

Τα bralettes που θα φορέσεις ξανά και ξανά το καλοκαίρι

Δεν πρόκειται για μία πρωτοεμφανιζόμενη τάση. Ωστόσο, είναι τόσο βολική, εκτός από στιλάτη που δύσκολα θα την αποχωριστείς. Τα bralettes είναι ο νέος τύπος του σουτιέν που απενοχοποιεί κατά κάποιο τρόπο την εμφάνιση των εσωρούχων σε ένα outfit. Εκεί που έψαχνες να βρεις τι θα φορέσεις μέσα από το διάφανο top ή το πουκάμισό σου για να μην φαίνεται άσχημο το εσώρουχο, τα bralettes σου δίνουν τη λύση και μάλιστα πολλές επιλογές.

Εκτός του ότι λειτουργούν σαν ένα κομψό top και σου επιτρέπουν να φορέσεις διάφανα ρούχα, έχουν καταλήξει πια να σε συνοδεύσουν σε μερικές πιο θηλυκές εμφανίσεις. Ανάλογα το ύφος που θα διαλέξεις, μπορείς να τα φορέσεις μέσα από διαφάνειες, από crop tops, να τα αφήσεις να φανούν διακριτικά από το ανοιχτό σου πουκάμισο ή από ένα tank top.

Αυτό που χρειάζεται μόνο να προσέξεις είναι η εφαρμογή, γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα αντί να είναι κομψό θα είναι υπερβολικό και σίγουρα όχι αυτό που θες για το στιλ σου. Ας δούμε τώρα μερικά bralettes που πραγματικά θα φοράς ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι.

Lace Balconette Bra, Intimissimi

Η δαντέλα είναι ευπρόσδεκτη και μάλιστα σε παστέλ αποχρώσεις.

Sporty bustier, Yamamay

Για σένα που προτιμάς το sportive στιλ γενικότερα, τέτοιου είδους εσώρουχα θα ταιριάξουν με τα υπόλοιπα ρούχα σου.

Τριγωνικό δαντελένιο bralette, Oysho

Οι γήινες αποχρώσεις είναι φέτος ψηλά στα color trends, επομένως μόνο χρήσιμα μπορούν να σου φανούν για τα outfits του καλοκαιριού.

Lace Triangle Bra, Tommy Hilfiger

Τα brand logos είναι τάση, όπως και τα bralettes. Τι καλύτερο από το να τα συνδυάσεις;

Lace bra, asos

Ρομαντικό και girly, αυτό το lace bralette θα το φοράς με το λευκό σου πουκάμισο, το αέρινο φόρεμά σου αλλά και με το oversized t-shirt σου.

Σουτιέν top, Tezenis

Μία διαφορετική εκδοχή για να δώσει μία πιο fancy πινελιά στο αποτέλεσμα.

Lace bra, Love Stories

Μη διστάσεις να διαλέξεις χρώμα στο bralette. Το πιθανότερο είναι να μην σε δεσμεύσει καθόλου.

Lace bralette, American Eagle

Τα bralettes με δαντέλα που φτάνει λίγο πιο κάτω από το στήθος είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν και ως tops. Γι’ αυτό ένα τέτοιο πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/intimissimiofficial