CHIARA FERRAGNI

Το ελληνικό brand Karavan συνεργάζεται με την Chiara Ferragni και δημιουργεί μία capsule collection ειδικά για το “The Blonde Salad”

Δεν μπορεί να μην έχεις ζηλέψει κάτι από το ελληνικό brand Karavan. Οι floral φούστες και τα γεωμετρικά prints είναι τα χαρακτηριστικά αυτά που το έχουν αναδείξει και το έχουν κάνει ένα από τα πιο hot της ελληνικής μόδας. Η είδηση όμως δεν είναι αυτή. Τα Karavan τα ξέρεις και πιθανότατα κάτι να έχει μπει στην ντουλάπα σου και τώρα θα μάθεις και για τη νέα συνεργασία του brand που σίγουρα δεν φανταζόσουν και θα σε ξετρελάνει.

 

Η νέα capsule collection που μόλις παρουσίασε το brand είναι με το “The Blonde Salad”, το site της διάσημης, Ιταλίδας blogger Chiara Ferragni, το οποία πλέον έχει και το δικό του e-shop. Το αίτημα ήρθε από τους ανθρώπους του “The Blonde Salad”, οι οποίοι ανακάλυψαν τα Karavan από το Instagram, τον διαδικτυακό χώρο που η μόδα έχει αρχίσει να παίρνει άλλες διαστάσεις, να εδραιώνεται και να ταξιδεύει αστραπιαία ανά τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά. Φυσικά, η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από τα Karavan, Μαριλού Κατσώνη και οι συνεργάτες της δεν άργησαν να ανταποκριθούν και να σχεδιάσουν μαζί μία capsule collection που αποτελείται από 5 items.

 

Δύο mini φορέματα, δύο tops και μία mini φούστα είναι όσα μπορεί κανείς να βρει από την συνεργασία Karavan X The Blonde Salad και διατίθενται αποκλειστικά online στο shop.theblondesalad.com. Φωτεινά χρώμα, girly λεπτομέρειες και το χαρακτηριστικό μποέμικο floral του brand είναι τα στοιχεία που θα βρεις στα 5 fashion items, τα οποία προφανέστατα αντιπροσωπεύουν την στιλιστική κουλτούρα του Karavan, χωρίς όμως να προσπερνούν την κοριτσίστικη ταυτότητα του ίδιου του site.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/theblondesalad