STYLING TIPS

Μία fashion στάση λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων και ταυτόχρονα μία περίοδο αναμονής και προετοιμασίας μαζί ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών. Οι μικρές αποδράσεις, τα κοντινά τριήμερα και οι μονοήμερες τα σαββατοκύριακα σε παραλίες της Αττικής έχουν ήδη ξεκινήσει, Πρόκειται για τις μικρές ενέσεις που έχεις ανάγκη για να τα καταφέρεις μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα έχεις μπροστά σου πολλές μέρες για να χαλαρώσεις, να κάνεις ηλιοθεραπεία, ατέλειωτες βόλτες στα σοκάκια του νησιού ή όπου αλλού έχεις επιλέξει εσύ να περάσεις τις μέρες της άδειας σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει αρχικά να κάνεις υπομονή και έπειτα να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να έχει η βαλίτσα σου όλα όσα χρειάζεσαι για ένα στιλάτο summer look.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Είναι η σωστή περίοδος να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά για να βρεις τις τελευταίες τάσεις, να συμπληρώσεις κενά της γκαρνταρόμπας σου, να κάνεις μία υπερβολή -τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή- και να πάρεις ένα ακόμα μαγιό, ένα ζευγάρι παπούτσια, μερικά ακόμα αξεσουάρ. Σου ακούγονται πολλά όλα αυτά μαζί; Μήπως σκέφτεσαι και την ζέστη που δεν θα σε αφήσει να κάνεις τα ψώνια με την ησυχία σου; Λογικό, αλλά να σου πω ότι υπάρχει ένα μέρος δροσερό που έχει ό,τι χρειάζεσαι για να καλύψεις τις στιλιστικές σου ανάγκες και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, τότε μάλλον θα ετοιμαστείς για καλοκαιρινό και κυρίως εκπτωτικό shoppng.

24Media

 

Το εμπορικό RIVER WEST είναι η στάση που πρέπει να κάνεις για να τα έχεις όλα στα πόδια σου ή μάλλον στα χέρια σου αν κρίνω από τις τσάντες που γέμισα φεύγοντας από εκεί. Όλα τα fashion brands μαζεμένα σε ένα δροσερό, ευρύχωρο και ευχάριστο περιβάλλον που κάνει τα ψώνια σου λίγο πιο εύκολα. Κι αν το συνεχές ψάξιμο εδώ και εκεί σε έχει καταβάλλει και τα καλοκαιρινά ψώνια έχουν γίνει ένας μικρός εφιάλτης, στο RIVER WEST θα τα απολαύσεις συνολικά σαν εμπειρία.

24media

 Μία γεύση από το τέλος της επίσκεψής μου στο RIVER WEST.

Αρχικά έχει εύκολη πρόσβαση και δωρεάν parking για όσες κινούνται με αυτοκίνητο. Έπειτα, σου παρέχει όλες τις ανέσεις που θες από ένα εμπορικό κέντρο, πέραν της ποικιλίας των καταστημάτων που θα σε καλύψουν ασυζητητί. Η εύκολη περιήγηση θα σε κάνει να ξεχαστείς ενώ οι εκπτώσεις που φτάνουν και το 70% θα σου επιτρέψουν να κάνεις τα ψώνια σου και να καλύψεις κάθε σου ανάγκη. Σου μιλώ από προσωπική εμπειρία και φυσικά θα σου την διηγηθώ αναλυτικά αμέσως τώρα.

Φτάνοντας λοιπόν, στο RIVER WEST συνάντησα το περίπτερο των Lifelikes. Αν και είπα ότι δεν θα παρασυρθώ και θα πάω κατευθείαν να βρω μαγιό και γυαλιά ηλίου (beach essentials), σταμάτησα για να ρίξω απλά μία ματιά. Ένα ψάθινο καπέλο όμως, σκέφτηκα ότι θα μου φανεί χρήσιμο στις διακοπές και αυτό το καφέ, σχεδιασμένο στο χέρι θα προσθέσει πόντους στο στιλ της παραλίας, αλλά λόγω χρώματος αλλά και του ιδιαίτερου σχεδίου μπορώ να το φορέσω και όσο είμαι ακόμα στην πόλη με ένα button down φόρεμα για παράδειγμα.

24Media

Πήρα και μία γεύση από τα καλοκαιρινά κοσμήματα τους που είναι γεμάτα κοχύλια και θυμίζουν θαλάσσιους θησαυρούς και έφυγα από εκεί με τα πιο καλοκαιρινά αξεσουάρ.

Επόμενη στάση, Kokkoris Optics γιατί τα γυαλιά ηλίου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα. Αυτό που θα διαλέξεις πρέπει να έχει πολύ καλό φακό, να είναι ανθεκτικό, να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου και φυσικά να είναι στιλάτο. Εννοείται ότι δοκίμασα παραπάνω από τα μισά, μου άρεσαν πολλά και κατέληξα σε ένα διάφανο ζευγάρι σε σχήμα πεταλούδας που δεν υπήρχε στη συλλογή μου και δεν θα με δεσμεύσει.

24Media

Επιτέλους, πήρε σειρά το μαγιό. Αλλά πώς να διαλέξεις με τόσα γύρω σου. Calzedonia, Tezenis, Women’s Secret και πόσα ακόμα brands γεμάτα με ολόσωμα και μπικίνι, μονόχρωμα ή με prints και σε φανταστικές τιμές.

24Media

Πόση αυτοσυγκράτηση να έχεις με τόσα χρώματα και τόσα σχέδια; Ευτυχώς που οι εκπτώσεις ήταν καλές και δεν θα βγεις εκτός budget εύκολα.

24Media

Μαζί με το κόκκινο one piece ταιριάζει και η ψάθινη τσάντα θαλάσσης που είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα must -have του φετινού καλοκαιριού.

Επειδή σε κάθε βιτρίνα, υπήρχε κάτι που θα μου τραβούσε την προσοχή, είπα να συνεχίζω τη βόλτα στο επίπεδο αυτό και να αποφασίσω μετά που θα μπω, έχοντας μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Ήθελα να βρω ένα φόρεμα ριγέ, κατάλληλο για τα island outfits και απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν πολύ δύσκολο.

24Media

 

Το βρήκα και μάλιστα σε μία αγαπημένη μου εκδοχή. Το συνδύασα με ένα ζευγάρι κεραμιδί εσπαντρίγιες, μία basket bag και ένα μαντήλι που τελευταία χρησιμοποιώ πολύ στα outfits μου.

24Media

Αποστολή εξετελέσθη! Έχω ήδη ένα outfit έτοιμο για τη βαλίτσα των διακοπών, αλλά οι εκπτώσεις συνεχίζονται και ετοιμάζομαι για μερικά ακόμα passpartout κομμάτια για όλες τις ώρες στο νησί.

Πριν συνεχίσω όμως, σκέφτομαι να κάνω μία στάση για καφέ. Κατεβαίνω λοιπόν επίπεδο, να πάω στο Il Barretto, αλλά κοιτώντας τον κατάλογο και μετά την ώρα με κέρδισε μία δροσερή σαλάτα.

24Media

 

Κι ενώ έτρωγα σκεφτόμουν τα επόμενα ψώνια μου. Έφτιαξα ένα μικρό πλάνο στο μυαλό μου και αφού πήρα δυνάμεις σηκώθηκα ξανά.

24media

Έχω πάρει μαγιό, τσάντα θαλάσσης, καπέλο, αξεσουάρ, έχω ήδη ένα outfit και καθόλου παπούτσια. Με κέρδισαν από τη βιτρίνα του Keep Fred αυτά τα tropical printed flat mules και μπήκα να τα δοκιμάσω.

24Media

Η αλήθεια είναι ότι οι εκπτώσεις είναι μία περίοδος που μπορείς να επενδύσεις σε statement κομμάτια, που ίσως να μην τα φορέσεις πολύ, αλλά όταν θα ταιριάζουν με το outfit σου θα το απογειώνουν.

24media

Ήρθε η ώρα να ψάξω τα κομμάτια κλειδιά που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές, με τα οποία θα μπορώ να φτιάξω ένα σωρό διαφορετικά outfits για το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ. Ένα τζιν σορτσάκι, τύπου βερμούδα, όπως αυτό που βρήκα στην attrattivo είναι το πρώτο που πρέπει να υπάρχει στη βαλίτσα. Το φοράς με το ολόσωμο μαγιό και ένα κιμονό από πάνω, με ένα λευκό t-shirt ή ένα πουκάμισο δεμένο μπροστά πας στο beach bar και το βράδυ μπορείς να το ξαναφορέσεις με ένα printed kimono, το οποίο θα δέσεις με μία ζώνει και θα το μεταμορφώσεις σε ένα αέρινο φόρεμα. Αλλά και αυτά τα κοντά floral φορέματα είναι τόσο όμορφα που δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Ευτυχώς που έχει εκπτώσεις και κοντεύουν και τα γενέθλιά μου για να το ζητήσω σαν δώρο.

24media

Θα μπορούσαν να σου απαριθμήσω ένα σωρό ακόμα items που βρήκα, αλλά θα σε κουράσω. Καλύτερα να κάνεις τη δική σου βόλτα στο RIVER WEST.

Πριν φύγεις όμως μην ξεχάσεις να πάρεις και τα απαραίτητα για το νεσεσέρ. Αντηλιακά και κρέμες για το σώμα με λαχταριστές μυρωδιές, όπως αυτά που βρήκα στα Fresh Line είναι ό,τι χρειάζεσαι για να τελειώσεις με τα απαραίτητα.

24media

Την ώρα που τριγυρνούσα όμως στο RIVER WEST είδα ότι στο Box που βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο έχει παγωτά. Μία μπάλα σοκολάτα και μία oreo για να κλείσει ακόμα πιο γλυκά η fashion βόλτα μου.

24media

 

Extras:

Το RIVER WEST είναι ένα εμπορικό που μπορείς να πας με παιδιά, αφού έχει μαγαζιά που τα αφορούν για ρούχα και παιχνίδια, δραστηριότητες για να τα απασχολούν και από τους πιο καθαρούς κοινόχρηστους χώρους που έχεις δει.

24media

Εκτός από μία fashion βόλτα, και τώρα τέλειες εκτπώσεις, στο RIVER WEST θα βρεις καταστήματα για το κινητό σου, το σπίτι και ένα σωρό ακόμα πράγματα που χρειάζεσαι κατά καιρούς.

Αν έχεις σκοπό να βγεις για ψώνια λοιπόν, μην ξεχάσεις να περάσεις από το RIVER WEST. Το πιθανότερο είναι να ξεχαστείς μέσα και να φύγεις με όλα όσα ήθελες χωρίς να είσαι over the budget.

Info:

www.riverwest.gr

Instagram: @riverwestofficial

Facebook: @riverwestofficial