ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις: Σε τι αξίζει να επενδύσεις

Αν είσαι στην ομάδα που θεωρεί τον Ιανουάριο τον χειρότερο μήνα για να ντυθείς στιλάτα, μπορούμε να σου αποδείξουμε το αντίθετο. Ο κυριότερος λόγος που ο μήνας αυτός θα έπρεπε να αποτελεί την πηγή του στιλιστικού σου ενθουσιασμού είναι φυσικά οι εκπτώσεις. Τι καλύτερο απ' τις εκπτώσεις; Είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσεις τα πιο στιλάτα κομμάτια της αγοράς που ήθελες τόσο καιρό -σε χαμηλότερη τιμή.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μερικά κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις και έχουν την στιλιστική αποδοχή των πιο γνωστών celebrities. Κράτα αυτά κατά νου και αγόρασε τα πιο σημαντικά trends της εποχής από τις δικές μας προτάσεις.

Φουσκωτό μπουφάν

Τα φουσκωτά μπουφάν είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Οι celebrities όμως τα θεωρούν όχι απλά trend, αλλά βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους τον χειμώνα.

NEW LANA ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ ΜΠΟΥΦΑΝ, 50,00€ από 99,95€

 

Δερμάτινο παντελόνι

Απ’ την στιγμή που χρειάζεσαι να είσαι καλυμμένη τον χειμώνα, έχεις λίγες επιλογές. Οι Olivia Palermo, Gigi Hadid και άλλες στιλάτες γυναίκες βασίζονται στο δερμάτινο παντελόνι για αλλαγή απ’ τα συνηθισμένα τζιν.

LEATHER POCKETS PANTS, 28,00€

 

Ζιβάγκο

Ξέχνα το να πρέπει να βάλεις ακόμα ένα αξεσουάρ. Φόρα καλύτερα ένα κομψό ζιβάγκο.

TOP SECET, Zιβάγκο, 39,90 €

 

Γούνινο faux παλτό

Είτε θέλουν να δείχνουν λίγο πιο κομψές χωρίς να χαραμίζουν την ζεστασιά σε μια βραδινή έξοδο, είτε θέλουν ένα look άξιο φωτογράφισης κατά την διάρκεια της ημέρας, οι celebrities λατρεύουν τα faux γούνινα παλτό.

Γυναικείο παλτό Juicy Couture μπεζ-λιλά, 217,00€ από 544,00€

 

Μπότες πάνω από το γόνατο

Η αφοσίωση των celebrities στις ψηλές μπότες κρατάει εδώ και χρόνια. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει πιο κολακευτικό παπούτσι από τις μπότες πάνω απ’ το γόνατο.

Γυναικείες μπότες με χαμηλό τακούνι και κορδόνι, 29,95€ από 39,95€

 

Μαύρο καλσόν

Είτε το λατρεύεις, είτε όχι, το καλσόν είναι ο μόνος τρόπος να μείνεις ζεστή τον χειμώνα. Διάλεξε ένα με χοντρό ύφασμα που θα σε κολακεύει την ίδια στιγμή.

Calzedonia, Καλσόν Bodyshaper

 

Σκουφί

Τίποτα δεν δίνει την αίσθηση του cool, Νεοϋρκέζικου στιλ όπως ένας σκούφος σαν κι αυτόν.

OLA ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ ΓΚΡΙ ΜΕΛΑΝΖΕ ΣΚΟΥΦΟΣ, 6,50€ από 12,95€