DIANA

Το ASOS λανσάρει μία συλλογή αφιερωμένη στην Πριγκίπισσα Diana

To ASOS.com συνεργάστηκε με την Sharmadean Reid, ιδρύτρια του Wah Nails, σε μία capsule collection που έχει έντονες αναφορές στο στιλ της Πριγκίπισσας Diana. Η έμπνευση αυτή προήλθε από ένα βιβλίο που διάβασε η Reid ενώ σπούδαζε στο Central Saint Martins του Λονδίνου. Ο τόμος περιλάμβανε φωτογραφίες από το στιλ της πριγκίπισσας τα τελευταία χρόνια της ζωής της και την οδήγησε να γράψει και ένα άρθρο στο WAH-zine με το όνομα "Princess Di was Really Fly" (Η Πριγκίπισσα D ήταν πραγματικά γαμάτη).

Η Reid πήρε το μεγαλύτερο κομμάτι έμπνευσης από την 80s αισθητική της πριγκίπισσας -και δούλεψε με το ASOS στη δημιουργία μιας σειράς που είναι ένα mix από smart και αθλητικά ρούχα. Η Sharmadean Reid x Asos σειρά αποτελείται από 20 κομμάτια και περιλαμβάνει κοστούμια, πουκάμισα, πουλόβερ, φορέματα, τζιν, φούστα, πανωφόρια, ένα μαντήλι, παπούτσια και κοσμήματα.

“Προέρχομαι από περιβάλλον μόδας και όχι από κλασσικό νυχιών”, είπε η Reid. “Ήμουν βοηθός του Nicola Formichetti και δούλεψα ως στιλίστρια και σύμβουλος. Λατρεύω την ομάδα του ASOS και προσπαθούσαν να με κάνουν να σχεδιάσω μια collection για χρόνια, αλλά ήθελα να συνεργαστούμε μόνο όταν θα είχα μια καλή ιδέα. Δεν θα έκανα ποτέ μια collection απλά για να την κάνω. Ήθελα κάτι cool. Τώρα ήταν η τέλεια στιγμή.”

Οι τιμές θα κυμαίνονται από 8 λίρες δηλαδή 8.87 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία, για τα σκουλαρίκια είναι περίπου 172 ευρώ ή 171 ευρώ για ένα κοστούμι και η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο site της εταιρείας.