ΜΟΔΑ

Coachella 2017: Εκεί που η μουσική συναντά τη μόδα

Οι συλλογές Tezenis έχουν πηγή έμπνευσης τα διεθνή μουσικά φεστιβάλ και τις τελευταίες τάσεις που γεννιούνται στο δρόμο - και φυσικά την Coachella, το μοναδικό music event που γίνεται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια! Η Coachella γίνεται ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο brand και τον κόσμο της μουσικής, λειτουργεί σαν άλλη πασαρέλα φτιαγμένη από άμμο όπου εμφανίζονται τα νέα looks Τezenis.

Η Eλευθερία είναι το key mood για τους Ονειροπόλους τoυ σήμερα που περιμένουν το σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουν, να ζήσουν τη στιγμή, με το δικό τους new age hippy τρόπο.

 

Η Rihanna, η Katy Perry, η Rita Ora, η Poppy Delevingne και η Emma Roberts είναι μερικές μόνο από τις διασημότητες που έδωσαν το παρών στο Coachella Festival, το περασμένο σαββατοκύριακο. Αλλά και οι διεθνείς bloggers έδωσαν το παρόν κι απογείωσαν το festival style με τη νεά συλλογή #TEZENISXFESTIVAL

 

Οι Mafalda Castro, Barbara Ines και Sofia Reis υιοθέτησαν τα τελευταία Spring/Summer trends της Tezenis και τα ανέδειξαν με hippy-chic αξεσουάρ.

A post shared by Bárbara Inês (@barbara_ines) on

 

Τα must-haves του festival; Tα patch bras και τα body, συνδυασμένα με τζιν σορτς με glam στιλ. ΌΛα τα κομμάτια του brand είναι νεανικά, on-trend κι ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις που έχουν λανσαριστεί online, στα social media κι έχουν αγαπηθεί από τους nfluencers. Όπως βλέπεις, οι διαφάνειες αποτελούν δυνατή underwear τάση ενώ η χρωματική παλέτα συμπεριλαμβάνει το κλασικό all black, πινελιές φλούο φούξια, skin tones και υπερμοντέρνα floral prints.

A post shared by Sofia Reis (@mexiquer) on