CHRISTY THEORIES

Πώς θα κάνεις σωστά layering με τα κολιέ σου

Δεν είναι καινούρια αλλά είναι ακόμα τάση. Σου μιλώ φυσικά για το layering που έχει γίνει μία μικρή εμμονή στις fashionistas, τόσο στα ρούχα όσο και στα κοσμήματα. Μπορώ να επεκταθώ και να σου μιλήσω και για το layering στα αρώματα, ωστόσο προτιμώ να ασχοληθούμε λίγο με αυτό που συμβαίνει ότι απλά φοράς πολλά από τα κολιέ σου μαζί.

Πρόσφατα λοιπόν, έκανα ένα setting από  3 διαφορετικά απλά κολιέ που τελικά αποδείχθηκε passepartout. Ξεκίνησα από ένα απλό κολιέ με λεπτή αλυσίδα και μία μικρή μαύρη πέτρα και μαζί του ταίριαξα ένα πιο μακρύ ‘’black horn pendant’’. Η κίνηση όμως που έκανε το layering ήταν σχεδόν ανεπαίσθητη αλλά έκανε τη διαφορά. Πέρασα μία ακόμα φορά την αλυσίδα από το μακρύ κολιέ γύρω από το λαιμό μου και χωρίς υπερβολές ή ένα φλύαρο αποτέλεσμα είχα 3 ‘’στρώσεις’’ από pendants απόλυτα ταιριαστά.

 

Και το καλύτερο είναι ότι τα φόρεσα με ένα βραδινό βελούδινο φόρεμα αλλά και με το ασπρόμαυρο t-shirt μου στο γραφείο.

 

Φυσικά μπορείς να το κάνεις κι εσύ και να δώσεις ένταση με τα σκουλαρίκια ή τα βραχιόλια σου ή με ένα ακόμα κολιιέ (όπως βλέπεις στη φωτογραφία παραπάνω, εγώ πρόσθεσα ένα μακρύ κολιέ) Κάνε δοκιμές και έπειτα δες αν το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί. Συχνά η σκέψη σε αποτρέπει αλλά η πράξη είναι εξαιρετική. 

Τα κολιέ είναι από τη νέα συλλογή των Lifelikes για το χειμώνα.