CHRISTY THEORIES

2 φορέματα – 6 looks για να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου

24media

Το φόρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ειδικά φέτος, τα striped και τα floral είναι απαραίτητα στην γκαρνταρόμπα, αφού σύμφωνα με τα τελευταία trends στο street style μπορείς να τα φορέσεις με ένα σωρό τρόπους και να τα προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ και στις ανάγκες σου.

Το καλύτερο όμως είναι ότι πλέον ούτε οι ρίγες, ούτε τα λουλούδια στο φόρεμα σε περιορίζουν στους συνδυασμούς και στο ύφος. Και σου έχω την απόδειξη. Έχω κάνει 6 διαφορετικούς συνδυασμούς, που ταιριάζουν με διαφορετικά στιλ. Οι 3 είναι με ένα tiny floral shirt dress (My T wearables) και οι άλλοι 3 με ένα ριγέ φόρεμα (Mango). Ανάλογα τα παπούτσια και την τσάντα που θα επιλέξεις να ολοκληρώσεις το outfit, θα έχεις και διαφορετικό αποτέλεσμα στιλιστικά που μπορείς να στηρίξεις από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ για μία χαλαρή βόλτα. Μπλέξε τα χρώματα μεταξύ τους και μη διαστάσεις να συνδυάσεις διαφορετικά prints. Δώσε ένταση στο ανοιξιάτικο στιλ σου και χρησιμοποίησε τα αξεσουάρ για να απογειώσεις κάθε outfit.

Φωτογραφίες: Θεοφύλακτος Μιχαήλ

Floral shirt dress

Look 1

24media

Το floral shirt dress είναι ιδανικό γι’ αυτή την εποχή. Μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις στις χαλαρές σου βόλτες ή ακόμα και στο γραφείο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες με ένα ζευγάρι χαμηλοτάκουνα pumps.

24media

24media

Look 2

24media

Το look που μπορείς να φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Ιδανικό για τα ηλιόλουστα πρωινά, αλλά και τα απογεύματα των διακοπών σου, αυτό το outfit θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη πολλές φορές. Μη διστάσεις να βάλεις παραπάνω από ένα χρώμα στα αξεσουάρ και στα παπούτσια σου για ένα κομψό και ανοιξιάτικο mix & match.

24media

 

24media

Look 3

24media

Τις μέρες που θες να είσαι άνετη και να φορέσεις τα sneakers σου, τότε αυτό είναι το κατάλληλο matching. Άνετα παπούτσια κι ένα fancy backpack θα μεταμορφώσουν το outfit με το floral φόρεμά σου σε ένα στιλάτο athleisure look.

24media

 

24media

Striped dress

Look 1

24media

Το girly ριγέ φόρεμα θα το λατρέψεις. Μπορεί από μόνο του να κλέβει τις εντυπώσεις αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει την ιδανική βάση για να παίξεις με τα αξεσουάρ και τα διαφορετικά ύφη στο στιλ. Μία bamboo τσάντα κι ένα ζευγάρι πέδιλα με vintage ύφος θα σου χαρίσουν ένα χαριτωμένο outfit. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις κι ένα πολύχρωμο φουλάρι για extra δόση στιλ.

24media

24media

Look 2

24media

Ώρα για ένα ακόμα διακριτικό mix & match. Συνδύασε τις λευκές και κόκκινες ρίγες με ένα ζευγάρι floral εσπαντρίγες και ολοκλήρωσε το outfit με ένα classy, ψάθινο τσαντάκι και retro-inspired, κόκκινα γυαλιά ηλίου.

24media

24media

Look 3

24media

Δημιούργησε μία αντίθεση με τα παπούτσια σου. Αυτά τα geometric σανδάλια σε έντονο πράσινο χρώμα θα τραβήξουν το βλέμμα, ενώ το ταμπά, boxy τσαντάκι θα φέρει στο outftit την ισορροπία που θα το κάνει κομψό, όχι όμως βαρετό.

24media

24media

 

Όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι από προσωπική συλλογή.