ΜΟΔΑ

Ο Christian Louboutin εμπνέεται από το Star Wars και σχεδιάζει φανταστικά ψηλοτάκουνα

Οι ηρωίδες της ταινίας ''Star Wars: The Last Jedi'', Rey, Admiral Holdo, Captain Phasma και Rose Tico αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον διάσημο σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin, ο οποίος σχεδίασε 4 ζευγάρια φανταστικά ψηλοτάκουνα. Οι δημιουργίες του παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας και πλέον πωλούνται σε online δημοπρασία στο Charity Buzz.

 

Οι προσφορές φτάνουν τα 6.000 δολάρια και το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Starlight Children’s Foundation που στηρίζει παιδιά με σοβαρές ασθένειες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Τα ζευγάρια που θα παραλάβουν όσοι κάνουν τη μεγαλύτερη προσφορά θα είναι υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον Christian Louboutin και την ηθοποιό από την οποία έχει εμπνευστεί το σχέδιο, ενώ μαζί τους θα πάρουν ένα ακόμα ζευγάρι καθώς επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ειδική προβολή του ”Star Wars: The Last Jedi”, στο San Francisco, τον Ιανουάριο.

 

Η δημοπρασία θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου και το πακέτο που θα παραλάβουν όσοι τελικά καταφέρουν να αποκτήσουν ένα ζευγάρι κοστολογείται κοντά στα 10.000 δολάρια. Το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και όλα φέρουν από ένα κόσμημα, σχεδιασμένο έτσι που θυμίζει το διαστημόπλοιο Tie Fighter.

 

”Εκ πρώτης όψεως, το σύμπαν του Star Wars και το δικό μου φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο. Αλλά όταν είδα τις εικόνες του κόκκινου πλανήτη Crait, αμέσως κατάλαβα πού συνδέονται και γιατί σκέφτηκαν εμένα” δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής, προφανώς αναφερόμενος στις κόκκινες σόλες που είναι σήμα κατατεθέν του και συμπλήρωσε λέγοντας ότι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα αποτελούν ένα είδος όπλου για κάθε γυναίκα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/louboutinworld