ΜΟΔΑ

Η Σήλια Κριθαριώτη κάνει το ντεμπούτο της στο Couture Week του Παρισιού

Η Σήλια Κριθαριώτη έκανε το ντεμπούτο της στην υψηλή ραπτική στο ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού, με την συλλογή της Couture Spring/Summer 2017 η οποία είχε τίτλο "Les Fleurs du bien" και αποτελούνταν από ρομαντικά χρώματα, αέρινα υφάσματα, χάντρες και αστραφτερά κεντήματα. Ήταν η πρώτη φορά που η Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε couture collection και όπως δήλωσε και η ίδια, ήταν το όνειρό της να παρουσιάσει τα σχέδιά της στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η χρωματική παλέτα αποτελούνταν από ουδέτερα και παστέλ χρώματα και περίτεχνα patterns από δαντέλα και τούλι. Τουαλέτες με αστραφτερά κεντήματα και χάντρες που δημιουργούσαν αριστοκρατικά σχέδια, λείες γραμμές και oversized λεπτομέρειες με βολάν, one-shoulder mini φορέματα σε έντονες αποχρώσεις και one-shoulder στιλ ήταν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής.

Layering: a moment from "Fleurs du bien" #celiakritharioti #parisfashionweek #paris

A video posted by Celia Kritharioti (@celiakritharioti) on

Πούπουλα και κρόσσια, έδωσαν έξτρα λάμψη σε μία ρομαντική collection, ενώ οι oversized φιόγκοι και βολάν έκλεψαν την παράσταση.

Backstage line up!!! 3,2,1 #maccosmetics #backstage #hautecouture #Paris #pfw #trendsetters @celiakritharioti @maria__nikoloudaki

A video posted by Tsoulfidou Aggeliki (@angel_tsoulfidou) on

 

H Κριθαριώτη έχει ντύσει celebrities όπως Kim Kardashian, Gemma Artenton και Lady Gaga στο κόκκινο χαλί, ενώ η Gwyneth Paltrow έχει φωτογραφηθεί με τα ρούχα της couture συλλογής για την Vogue Mexico. Όσο για τον χώρο του modeling, η Σήλια έχει συνεργαστεί με μοντέλα όπως Naomi Campbell, Iman, Gisele Bundchen, Natalia Vodianova, Karolina Kurkova, Claudia Schiffer, ανάμεσα σε άλλες.

Κεντρική φωτογραφία: @celiakritharioti