FASHION SHOW

Celia Kritharioti: Μία Ελληνίδα στο Παρίσι πάει τη μόδα ένα βήμα πιο πέρα

Κάπου ανάμεσα στα μεγαθήρια της μόδας και ίσως στην πιο κομψή πρωτεύουσα του πλανήτη, η Celia Kritharioti παρουσίασε και φέτος την haute couture συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. Ο ελληνικός οίκος μόδας έχει πολλά να πει και τη δύναμη να ακουστεί στην παγκόσμια αγορά της μόδας και για ακόμα μία φορά το απέδειξε με την παρουσίασή του στο Παρίσι.

Φίνα υφάσματα, εντυπωσιακές λεπτομέρειες, κομψές διαφάνειες και το floral στα καλύτερά του είναι μόνα μερικά από τα χαρακτηριστικά που αποκομίζεις ρίχνοντας μία πρώτη ματιά στο show. Οι over-the-knee μπότες, φτιαγμένες από το ίδιο ύφασμα του φορέματος που τις συνόδευαν ήταν το highlight της συλλογής ενώ τα κοντά μήκη των φορεμάτων έδιναν μία αισθησιακή εσάνς στο κοριτσίστικο ύφος που είχε κλέψει κάτι από την αισθητική της δεκαετίας του ’70.

 

Με τα embroidered florals να κυριαρχούν, το λευκό να υπερισχύει και οι παστέλ αποχρώσεις να μπλέκονται με τις nude, όλες οι δημιουργίες της Celia Kritharioti ήταν υπέροχες και εδώ μπορείς να ρίξεις μία γρήγορη ματιά.

 

Backstage photos

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/celiakritharioti