FASHION SHOW

Το τελευταίο show της Carolina Herrera

AP IMAGES

Η Carolina Herrera τα τελευταία 37 χρόνια βρισκόταν στη θέση της creative director του brand που η ίδια δημιούργησε. Τόσα fashion shows και τόσες συλλογές βρήκαν πολλές φανατικές θαυμάστριες, ενώ διάσημες κυρίες με απαιτητικό γούστο εμπιστεύτηκαν τα καλόγουστα ρούχα της Herrera. Η Kate Middleton και η Michelle Obama είναι δύο μόνο από εκείνες που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην απαράμιλλη κομψότητα και την θηλυκότητα που χαρακτηρίζει όλες τις συλλογές του οίκου.

Χωρίς απαραίτητα να ακολουθεί τις τάσεις, η Carolina Herrera κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη γραμμή, μένοντας πιστή στις σχεδιαστικές και στιλιστικές της αξίες και δικαιώθηκε.

Τριάντα επτά χρόνια μετά την ίδρυση του οίκου μόδας, η 79χρονη Carolina Herrera αφήνει σε καλά χέρια τη θέση της ως creative director και η ίδια αναλαμβάνει έναν λιγότερο απαιτητικό, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο, εκείνο της ambassador του οίκου.

Τη θέση της παίρνει ο μέχρι σήμερα βοηθός της, Wes Gordon, τον οποίο προφανώς εμπιστεύεται για να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία που είχε διαγράψει εκείνη μέχρι σήμερα.

Η αυλαία για τον οίκο με την Carolina Herrera στο τιμόνι πέφτει με το fashion show στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ η Resort 2019 συλλογή θα είναι το ντεμπούτο του Gordon.

ap images

AP Photo/Andres Kudacki

Εντυπωσιακές φούστες σε υπέροχα χρώματα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο catwalk.

ap images

AP Photo/Andres Kudacki

ap images

AP Photo/Andres Kudacki

Συνδύασε μία ογκώδη φούστα με κλασικό πουκάμισο.

ap images

AP Photo/Andres Kudacki

Τα φορέματα της Carolina Herrera θύμιζαν haute couture δημιουργίες μιας άλλης (παραμυθένιας) εποχής.

ap images

AP Photo/Andres Kudacki

ap images

AP Photo/Andres Kudacki

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andres Kudacki