CALZEDONIA

Ταξίδι-express στη Βερόνα για το πρώτο φαντασμαγορικό Calzedonia Leg Show

Ήταν κάπου στις αρχές Ιουλίου όταν δέχτηκα πρόσκληση για να παρακολουθήσω από κοντά το πρώτο exclusive #CalzedoniaLegShow, στο οποίο θα παρουσιαζόταν η φετινή συλλογή καλσόν του αγαπημένου brand. Βλέπεις τα καλσόν είναι από τους πιο δυνατούς πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν και για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι υπεύθυνοι της Calzedonia αποφάσισαν να τους αφιερώσουν το φετινό τους show, στη Βερόνα.

Βερόνα. Ναι! Ταξίδεψα, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα μέχρι τη μαγευτική αυτή πόλη για να παρακολουθήσω από κοντά το λαμπερό leg show και να δω πρώτη τις φετινές τάσεις. Πριν σου μιλήσω για το τι είδα στo catwalk, ρίξε κλεφτές ματιές στην πόλη που επέλεξε ο William Shakespeare για να ξετυλίξει την ιστορία του Romeo and Juliet. Ναι, είναι όσο ρομαντική φαντάζεσαι:

 

Στα της μόδας τώρα. Πριν παρακολουθήσω το show, είχα την ευκαιρία να μπω στο fashion gallery που είχε στηθεί μέσα στο Calzedonia Spa και να χαζέψω όλη τη νέα συλλογή. Από κάλτσες και καλσόν, μέχρι leggings και χριστουγεννιάτικα slippers για το σπίτι, πραγματικά έβρισκες ό,τι κι αν αναζητούσες.

το glitter κάνει τον κόσμο χαρούμενο _____________________________________ #presstrip #calzedonia #calzedonialegshow #verona #italy #glitter #fashion #travel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Tsingene (@dimitratsingene) στις

 

 

 

Και πάμε στο show, το οποίο παρακολούθησαν front row από την Anna Dello Russo και την Chiara Ferragni,

 

μέχρι την Julia Roberts, η οποία είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά η μούσα της Calzedonia. Να, δες το υπέροχο πουά καλσόν που επέλεξε να φορέσει στο show:

 

Φώτα, μουσική και φύγαμε! 

 

Είκοσι διάσημα μοντέλα  περπάτησαν στο Calzedonia Leg Show φορώντας καλσόν σε διάφορα σχέδια και μοτίβα, όπως: πουά, fishnet, longuette, με glitter, μονόχρωμα οπάκ σε έντονες αποχρώσεις του φούξια, του κίτρινου, του πορτοκαλί και του κόκκινου. Πραγματικά δεν ήξερες ποιο να πρωτοκοιτάξεις. Τα καλσόν που εγώ ξεχώρισα  ήταν τα fishnets με πέρλες και με ρομαντικές λεπτομέρειες, όπως λουλούδια. Τόσο ξεχωριστά που από μόνα τους μπορούν να κάνουν το look σου stylish.

 

Στα συν του show; Οι υπέροχες χορογραφίες των μοντέλων υπό τους ήχους των πιο hot pop τραγουδιών της σεζόν.

 

 

Και κάπως έτσι το ταξίδι-αστραπή στη Βερόνα έφτασε στο τέλος του. Aν θέλεις να πάρεις μια πιο γενναία δόση από το show, τότε δες το παρακάτω βίντεο:

 

 Until next time, λοιπόν!