OUTFITS

Η Brigitte Macron περπατά στους δρόμους της Αθήνας με αέρα γαλλικής φινέτσας

Η εμφάνισή στην Αθήνα είναι μία ακόμα επιβεβαίωση. Η Brigitte Macron έχει εξαιρετική αίσθηση του γούστου, είναι κομψή και έχει τον τρόπο να κάνει όσο χρειάζεται για να γίνει αισθητή η παρουσία της.

Για την επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδεύοντας τον Γάλλο Πρόεδρο, η Brigitte επέλεξε ένα safe κλασικό συνδυασμό, του λευκού και του μαύρου, δίνοντας στο outfit το twist που χρειάζεται με μία stylish λεπτομέρεια στο top. Το skinny, μαύρο παντελόνι της τόνιζε την αδύνατη σιλουέτα της, ενώ τα μαύρα pumps ολοκλήρωναν το outfit, χαρίζοντάς του την επισημότητα της περίστασης. Λιτή παρέμεινε στα αξεσουάρ, ενώ η τσάντα της ήταν σε μία λευκή απόχρωση του πάγου.

NDP Photo Agency

Αυτό όμως που ξέρει πολύ καλά είναι το beauty look. Τόσο το hairstyle της όσο και το μακιγιάζ της, συνδυάζονταν άψογα με το υπόλοιπο outfit. Το καρέ με όγκο και κίνηση καθώς και οι ανάλαφρες αφέλειες που έπεφταν ανέμελα στο πρόσωπό της ισορροπούσαν με το μακιγιάζ της, το οποίο κράτησε σε φυσικούς τόνους, χωρίς όμως να παραλείψει να δώσει έμφαση στα μάτια της.

NDP Photo Agency

Τελικά, δεν είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις από τα cocktail φορέματα και τα ταγιέρ που επιλέγονται από τις κυρίες σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Αρκεί να είσαι προσεκτική στις επιλογές σου και να αποφεύγεις τις υπερβολές.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency