ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Στο πιο υπέροχο fashion show του NYFW οι γυναίκες περπάτησαν σχεδόν γυμνές

Δεν υπάρχουν καλύτερα fashion shows από εκείνα που επιτρέπουν στις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους και τους επιβάλλουν να αγκαλιάσουν σημεία και εμπειρίες τους που μπορεί να μη θέλουν να θυμούνται, να τις κάνουν να πονούν, αλλά στην πραγματικότητα είναι κομμάτια αυτού που είναι οι ίδιες σήμερα.

Η σχεδιάστρια Dana Donofree, έκανε ακριβώς αυτό χρησιμοποιώντας γυναίκες που έχουν νικήσει ή πολεμούν τον καρκίνο του μαστού, ως μοντέλα για τη σειρά εσωρούχων AnaOno Intimates, στο New York Fashion Week.

Δεκαέξι γυναίκες όλων των ηλικιών, περπάτησαν με χάρη στο catwalk φορώντας τα σχέδια της Donafree. Η ίδια η σχεδιάστρια έχει περάσει καρκίνο του μαστού, γεγονός που την οδήγησε στο να ξεκινήσει ένα brand με εσώρουχα ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες που έχουν μαστεκτομές, έχουν αποκαταστήσει το στήθος τους ή υποφέρουν από πόνο ή δυσφορία από τις θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού.

 

 

Τα σχέδιά της περιλαμβάνουν σουτιέν χωρίς σύρματα και μπανέλες, ρόμπες με τσέπες για να τοποθετούν τη ζώνη αποστράγγισης, αλλά και μετεγχειρητικά σουτιέν σε ποικιλία υφασμάτων. Κατά τη διάρκεια του σόου, κάθε γυναίκα περπάτησε με το δικό της outfit, με χρυσόσκονη στο σώμα και διάφορα αξεσουάρ. Δεν ήταν μάλιστα λίγες εκείνες οι οποίες περπάτησαν topless, για να αναδείξουν με περηφάνια τις πληγές από την ασθένεια.

Another gorgeous capture by @iampetercooper. @bethfairchild opened our show last night with strength, beauty and grace. #nyfw2017 #anaonoxcancerland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnaOno (@anaonointimates) στις

 

Women affected by breast cancer took to the runway for the EXPOSED show featuring #AnaOno for #CancerLand during #nyfw2017. @anaonointimates @champagnejoy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Cooper (@iampetercooper) στις