SHOPPING

Black Friday: Τα e-shops που πρέπει να επισκεφτείς για τέλειες εκπτώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ

Σήμερα είναι η μέρα σου! Αν είσαι shopaholic, τότε σίγουρα ξύπνησες με αυτό το αίσθημα λαιμαργίας για λίγα ψώνια ακόμα. H ''Black Friday'' είναι μεγάλη ευκαιρία και μπορείς να πάρεις ένα κόκκινο παλτό, που δίσταζες μέχρι τώρα, αφού θα είναι σε super τιμή. Τι θα έλεγες και γι' αυτές τις μπότες που σκεφτόσουν να κάνεις δώρο στον εαυτό σου τα Χριστούγεννα; Μήπως να τις πάρεις τώρα και να βάλεις κάτι άλλο στη λίστα;

Αν αυτά τα μικρά, αθώα ερωτήματα σου έχουν περάσει έστω και στο ελάχιστο από το μυαλό, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Ειδικά, αν είσαι σαν εμένα που αυτή τη μέρα δεν νιώθεις έτοιμη να παλέψεις για ένα πουλόβερ ή να πατήσεις 2-3 κυρίες για να φτάσεις αυτή τη φούστα με τις παγιέτες, τότε κάτσε άνετα στον καναπέ ή το γραφείο σου, πάρε κινητό, tablet ή laptop και ξεκίνα τα κλικ. Παρακάτω θα βρεις όλα εκείνα τα e-shops που σήμερα (πολλά και τις επόμενες μέρες) θα έχουν φανταστικές εκπτώσεις και μπορείς να συμπληρώσεις, να ανανεώσεις ή απλά να γεμίσεις λίγο ακόμα την ντουλάπα σου.

American Eagle Outfiters

Τέλεια jeans, πολλά φούτερ, πολύχρωμα πουλόβερ και αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν ζεστή το χειμώνα σε περιμένουν με έκπτωση 40%.

Factory Outlet

Back to back, οι χαμηλές τιμές σε αγαπημένα brands που έβρισκες ήδη σε super τιμή. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ αλλά και αθλητικά είδη αξίζουν την προσοχή σου αφού η έκπτωση φτάνει και το 70%.

Tsakiris Mallas

Παπούτσια σε έκπτωση; Εννοείται ότι χρειάζεσαι ένα ακόμα ζευγάρι. Ψηλοτάκουνα μποτάκια που θα σου φανούν χρήσιμα τις γιορτινές μέρες αλλά και αργότερα σε περιμένουν σε πολύ χαμηλές τιμές.

Asos

Το λατρεύεις. Έχει σχεδόν όλα όσα θες και σήμερα η έκπτωση που σου δίνει φτάνει το 70% και σου δίνει την ευκαιρία για ακόμα 20% με ένα κωδικό. Μην αργήσεις πολύ ακόμα για να βρεις νούμερο.

Attrattivo

Φορέματα, μπλούζες, ζακέτες και πανωφόρια σε περιμένουν σε πολύ καλές τιμές. Μπορεί να φτιάξεις και το outfit του ρεβεγιόν.

 

Bodytalk

Τα κορίτσια που πάνε γυμναστήριο, τρέχουν ή αγαπούν το sportive style, θα βρουν ό,τι χρειάζονται εδώ. Και οι υπόλοιπες όμως μπορούν να ρίξουν μία ματιά. Ένα κολάν ή ένα hoodie σε super τιμή δεν πάει ποτέ χαμένο.

Nak

Λίγα παπούτσια ακόμα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Εδώ θα βρεις για σένα, για τον καλό σου, τον ανιψιό ή την βαφτιστήρα σου παπούτσια σε με εκπτώσεις που φτάνουν το 50%. Γιατί μην ξεχνάς ότι οι γιορτές έχουν ήδη ξεκινήσει κι εσύ πρέπει να έχεις κατά νου τα δώρα που πρέπει να κάνεις.

Folli Follie

Έκπτωση στο site της Folli Follie για να πάρεις ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια που θα αναδείξουν το μαύρο σου φόρεμα ή να αλλάξεις το ρολόι σου.

Topshop

Είναι αγαπημένο μου e-shop που με έχει παρασύρει πολλές φορές και σήμερα έχει εκπτώσεις από 50% και πάνω. Δεν μπορώ να σε κατευθύνω γιατί κι εγώ τα θέλω σχεδόν όλα. Αλλά θυμήσου να δώσεις προσοχή στα πανωφόρια και στα party dresses.

 

Lifelikes

Κοσμήματα και αξεσουάρ που σήμερα θα βρεις με έκπτωση έως και 70%. Ευκαιρία για ένα mix & match accessories look ή για ένα arm party.

Outnet

Για σένα που σκέφτεσαι να κάνεις μία μικρή επένδυση αυτή την Black Friday, τότε μην ξεχάσεις να μπεις σήμερα στο Οutnet που θα βρεις designer fashion items σε super εκπτώσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το 50%

Kling

Εκπτώσεις που φτάνουν το 50% για επενδύσεις σε ένα ιδιαίτερο fashion item.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

 

Cento fashion

Άνετα ρούχα που θα κάνουν τη καθημερινή σου γκαρνταρόμπα λίγο πιο στιλάτη με 30% έκπτωση. Μην ξεχάσεις να κάνεις focus στα πουλόβερ αλλά και στα cozy παλτό.

Wyou

Ρούχα για κάθε στιλ και περίσταση που ταιριάζουν σε όλα τα στιλ και θα τα βρεις με έκπτωση 30%.

Hawkers

Στιλάτα γυαλιά ηλίου σε απίστευτες τιμές θα βρεις στο Hawkers e-shop. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να διαλέξεις, αφού τα περισσότερα σχέδια το πιθανότερο είναι να τα έχεις ήδη δοκιμάσει.