BELLA HADID

Η Kaia, η Bella και το fashion show του Alexander Wang

Η Bella Hadid και η Kaia Gerber φαίνεται ότι είναι πλέον αναπόσπαστα πρόσωπα κάθε επιτυχημένου fashion show. Επομένως δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόσφατο του Alexander Wang για την παρουσίαση της συλλογής για την άνοιξη του 2019. Τόσο η Bella όσο και η Kaia περπάτησαν φορώντας καυτά σορτσάκια με δαντελένια bralettes και oversized δερμάτινα jackets, ενώ στα μαλλιά τους είχαν δεμένες φαρδιές κορδέλες με έμπνευση πιθανότατα από τις ασιατικές ενδυματολογικές, παραδοσιακές τάσεις.

 

Αυτά τα outfits αντανακλούν την απόφαση του σχεδιαστή να δώσει μία προσωπική πινελιά σε αυτή τη συλλογή. Ουσιαστικά, εμπνεύστηκε από τους γονείς του, που μετανάστευσαν από την Ταϊβάν στην Αμερική το 1972. Παρά το γεγονός, ότι είναι χωρισμένοι καιρό, ο σχεδιαστής τους έφερε σε επαφή και ζήτησε να μάθει την προσωπική τους ιστορία, απορώντας γιατί δεν το είχε κάνει ως τώρα.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

Ήταν η πρώτη φορά που ο μπαμπάς του του Alexander Wang παρακολούθησε fashion show του γιου του και μάλλον έφυγε έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε μία εποχή που το μεταναστευτικό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, κυρίως λόγω της στάσης του Donald Trump, θα θεωρούσε κανείς πώς τα fashion shows έχουν και πολιτικές προεκτάσεις. Ο Alexander Wang, προσπαθεί να πει την δική του ιστορία με μία συλλογή γεμάτη αναφορές.

Biker shorts, ζώνες με chunky logos, δερμάτινα jackets, football jerseys αλλά και sexy φορέματα και δαντέλα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής που για τον Alexander Wang αποτελεί σίγουρα επαγγελματικό και ίσως προσωπικό σταθμό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/alexanderwangny & instagram.com/kaiagerber