BELLA HADID

Η Bella Hadid είναι το νέο πρόσωπο της Fendi

Είναι γεγονός. Η Bella Hadid είναι και επίσημα το νέο πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας της Fendi. Το μοντέλο φωτογραφήθηκε από τον creative director του brand, όχι άλλον απ' τον Karl Lagerfeld, για την καμπάνια Άνοιξη 2017. Το αποτέλεσμα είναι απλά εξαιρετικό, όπως θα περίμενε κανείς άλλωστε από τέτοια ομάδα. Η Hadid ανακοίνωσε τα νέα μέσω ενός post στo Ιnstagram.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μία Hadid ποζάρει για τον φακό του King Karl, φυσικά. Μπορεί να θυμάσαι πως η αδερφή της Bella, η Gigi, φωτογραφήθηκε για το τεύχος Νοεμβρίου του Harper’s Bazaar από τον Κaiser της μόδας. Το styling έκανε η Amanda Harlech και πόζαρε για την τελευταία couture collection σε ένα μεγάλο αφιέρωμα. Οι φωτογραφίες μοιάζουν αρκετά, με τις αδερφές να ποζάρουν και οι δύο δίπλα σε τζάκι, μπροστά από floral ταπετσαρίες.

 

Το να φωτογραφηθείς από τον Lagerfeld, δεν είναι μόνο απίστευτη τιμή αλλά και ένα είδος ιεροτελεστίας για κάθε ανερχόμενο μοντέλο. Είναι γεγονός πως η αποδοχή του έχει βοηθήσει να εκτοξευθούν οι καριέρες προσώπων πολύ πριν την Hadid (συμπεριλαμβανομένης της Kendall Jenner που ήταν το πρόσωπο της Fendi πέρυσι). Το να πρωταγωνιστήσεις σε καμπάνια από τον φακό του Lagerfeld είναι τεράστια επιτυχία.